Testowanie produktów

Ale ekstra produkty! Jestem mamą KPI, więc ten laktator bardzo by mi się przydał! Do tej pory korzystałam ze zwykłego laktatora, który trzeba trzymać w ręce, więc to czasami utrudnia życie, szczególnie kiedy zostaję z synem sama i jednocześnie trzeba się nim zająć i odciągnąć pokarm… :confused:

Oj tak, ja jak jeszcze używałam tego trzymanego, to też nigdy nie wiedziałam czy mleko ściągać, czy córka się zająć, czy zrobić coś innego. Teraz mam od canpol handsfree i to super wygoda

O tak nie wiadomo co w ręce włożyć hahahha

Dla mam kpi ekstra, ciekawe kto będzie szczęściarzem :sun_with_face:

Hahha tak genialnie wygląda taki laktator

Wyglądają mega :heart_eyes_cat: lubię testować nowości, może się uda! Laktator by mi się baaaardzo przydał, ułatwiłby mi odciąganie pokarmu którego mam bardzo dużo.

canpol robi sie top marką :slight_smile: fajnie

Jestem meeega coekawa tego nowego laktatora bo duzo mam poleca go na TikToku :grinning: sama jestem mamą KPI i chętnie porównanalybym go do innych laktatorów ktorych używam, a nie ukrywam ze im wiecej laktatorow tym latwiej jest ogarnac funkcjonowanie w dzień- bez koniecznosci mycia wszystkiego co 2h :sweat_smile::sweat_smile:

Wygląda zjawiskowo :slightly_smiling_face: aż szkoda że mam tak mało czasu bo teraz najlepszy u mnie czas na testowanie takich rzeczy. Maluszek ma 2 tygodnie i od wczoraj jest nieodkładany więc tego czasu na forum jest bardzo mało

Laktator przydaje się ciągle , właśnie wczoraj późnym wieczorem dzwoniła do mnie znajoma która urodziła tydzień temu że nie ma laktatora żadnego a ma jakąś katastrofę tak pierś ją boli więc jechałam do niej z moim . Ostatnio mojej mamy pytałam jak ona ogarnęła dzieci bez laktatora bo przecież nie było czegoś takiego :rofl:

1 polubienie

Trzeba było ręcznie spuszczać pokarm. 16 lat temu jak rodziłam córkę miałam tylko ręczny laktator i też dawał radę albo ręcznie ścigałam pokarm. O elektrycznym mogłam pomarzyć były owszem ale nie było mnie na nie stać. I powiem wam szczerze że ręcznie jest dużo szybciej :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Tak!! Ja mam teraz canpol handsfree i kupiłam sobie kilka zestawów części wymiennych, żeby ich nie myć co sesje :rofl::rofl:

Super opcja! :blush: trzeba sobie jakos to zycie ułatwić :sweat_smile:

No dokładnie, tym bardziej, że ściąganie mleka naprawdę zajmuje sporo czasu. Jak na początku miałam zwykły elektryczny laktator, który musiałam trzymać, to dostawałam na głowę. Tu ściągaj, nakarm, umyj laktator, zanim wszystko zrobiłam, to zaraz znowu trzeba było ściągać i tyle było z czasu wolnego :rofl:

1 polubienie

Mój pierwszy laktator przy córę to laktator ręczny i też dzięki niemu miałam mega ulgę, a elektryczne teraz to mega ułatwienie i oszczędność czasu.

1 polubienie

Dokładnie elektryczny to zupełnie inny komfort, jest po prostu idealny

No ten laktaotr prezentuje sie mega
I wiele dobrego o Nim czytalam.

Też czytałam o nim sporo dobrego

Jestem jego ciekawa :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ojj tak niestety nie wspominam dobrze tego czasu z laktatorem ręcznym .

1 polubienie