Testy marzec

Coz na pewno bedzie ok moze w magazynie nie ma ilosci jakiej trzeba czt cos i staf opóźnienie mysle ze na pewno wszystko bedzie ok! 

Również czekam na karuzele;-) ale dzisiaj przyszła mi wiadomość że ma być kurier ale z tego co widzę to pewnie do mnie również sterylizator;) myślę że karuzele również do nas dotrą;-) 

Dotrą, dotrą.Nie martwcie się tylko czekajcie cierpliwie.Nigdy się nie zdarzyło , żeby nie dotarły wygrane produkty do testowania.

Wiadomo, że wszystko dotrze, tylko dziwne, że taka zaburzona kolejność.

Sterylizator u nas:) karuzeli brak. 

Wiem że na pewno dotrze ale już nie mogę się jej doczekac ;) 

Natinka to mnie pocieszylas dziękuję. 

❤️

Pattmaz też mysle ze chodzi o Ciebie bo widzialam ze bylas jak wtedy byly wyniki na stronie a to pewnie literowka nieraz sie zdarzalo ze nicki byly lekko przekręcone. 

A ktoś dostał ta karuzele już? I powiedzcie mi kochane gdzie wystawiacie opinie? Jak to wygląda bo ja tu świeżynka jeśli chodzi o testowanie na forum. 

PattMaz raczej nikt. Ja napewno nie. Zawsze dostaje SMS że będzie paczka a SMS nie dostałam. Wiem.mimo że.mnje w domu nie ma wiem o tym 

Pattmazz paczki z danego testowania sa wysylane zbiorowo zwykle kazda ma w tym samym dniu paczke idzie ona kurierem jesli chodzi o opinię to czas jest 3 tygodnie na wystawienie jej zwykle przychoszil formularz ale ostatnio nie przychodzi i opinie wysyla sie mailem na adres mailowy:  porady@canpolbabies.com

Opinie wystawiasz osobno dla kazdego przedmiotu jesli jest wiecej niz jeden produkt ale w jednym mailu tzn karuzela to wiadomo piszezz o niej ale jak np w przypadku sterylizatora i butelek masz 3 rzeczy i wtedy piszesz o kazdej opinie w jednym mailu iddzielajac kazda rzecz np akapitem enterem itd. 

Aisa dziękuję :* 

Magda, tak produkty  pozostają pozostają u nas na zawsze. Po około trzech tygodniach powinnaś wystawić opinię na maila porady@canpolbabies.com i za jakiś czas po tym dostaniesz niespodziankę za opinię

Maga produkty do testów dostają mamy które są najbardziej pomocne na forum albo jeżeli ich porada zostanie opublikowana. 

A Ty pisałas poradę? :) 

Magda pisalas chyba porade prawda? Nie ma to jak niespodzianka generalnie dziala to tak ze do 3 tyg od otrzymania produktu powinno sie wystawić opinie za ktora przyjdzie tez z opóźnieniem najczesciej jakas niespodzianka produkt zostaje w domu do uzytku :) 

Wow a to dla mnie nowość o tych niespodziankach do końca ich nie rozumiałam bo gdzieś tam czytałam wasze komentarze o nich a teraz już rozumiem a teraz łapę ciekawe co teraz dostaniemy za tą opinie co się zazwyczaj dostawało tak z ciekawości pytam :D 

PattMaz, różnie.Za opinię było wiele różności typu gryzak,grzechotka, piszcząca maskotka, książeczka do kąpieli z piszczałką, smoczki itp.Takie drobnostki ale bardzo miłe :) 

Tak jak Moniczka napisała to drobnostki, Ale bardzo miłe. Teraz najprawdopodobniej przez sytuację obecną jest duże opóźnienie, Ale tym lepiej, bo nie wiemy kiedy się spodziewać.

Dziewczyny pewnie Magda pisała poradę bo nie widziałam jej na forum. A mogę wiedzieć jakiego koloru dostałyście karuzele? 

Niebieska