Ja też niebieską
A ktoś dostał różową? Ja to nie wiem jeszcze. Pewnie niebieską. bo jak była kolorystyka to chyba MC wiedzą, że wybieram wersje niebieskie bo tak dostawałam.
Też mam niebieska ;)
My też niebieską. W sumie to mi się wydaje, ze nie bylo innej opcji i moze to i dobrze, ponieważ nawet przy dziewczynce ten blekit jest sliczny, a rozowy kolor chyba by był bardzo krzyczacy w tym wypadku.
Niebieską. Jest piękna, ale niestety jest niesprawna :(
Magicznypazur pisalas do MC?
Magiczny oazur napisz do mc maila albo zadzwon w tej sprawie :)
Patt mazz rozne roznosci niekoedy to byla mala zabaweczka typu grzechotka gryzak albo ostatnio byl taki żółwik z pozytywka czy np piszczalka niekiedy to sliniak niekiedy jakas inna rzecz roznie z tym bywa i nie zawsze jest to drobna rzecz jak gryzak niekiedy to sa wieksze rzeczy jka tez żółw z pozytywka. :)
Skoro nikt nie ma różowej, to pewnie tak, że wszyscy mieli niebieską. Jednak błękit jest uniwersalny, a róż nie. Na zdjęciu też wtedy była niebieska, ale sprawdzałam, że istnieje też różowa wersja i byłam ciekawa.
Kiedys byla wersja do wyboru a twraz ostatnio to albo jest to co na zdjeciu albo kolor w zaleznosci jak wczsnsiej sie wybierało badz losowo...
U nas dobrze ze niebieska przyjaciółka ma małego synka ❤️?
Magicznypazur szkoda byłoby gdyby z tą sytuacją nic nie dało się zrobić ale myślę że MC na pewno coś zaradzą ;)
Właśnie niebieska pasuje i dla dziewczynki i dla chłopca więc fajnie ze akurat taka wysyłali :)
Tak dziewczyny, napisałam, ale nie dostałam odpowiedzi. Ale liczę, że MC faktycznie coś zaradzą
Magicznypazur coś mi się wydaje że z odpowidzia może być ciężko. Ja kiedyś do nic napisałam w sprawie kubeczka z zestawu So Cool i do dziś nie mam odpowiedzi
Przepraszam dziewczyny, nie odpisywałam sprawy rodzinne. Tak ja napisałam poradę ? Mało się w tym wszystkim jeszcze łapię. Jakieś rady dla swiezaka?
Magiczny pazur moze warto zadzwonic na infolinie i tam sie dowiedziec + 48 46 858 00 00
:)
Magda magda jelsi chodzi o rady to co chcesz wiedziec? Jesli piszesz porade zostanie ona opublikowana i bedzie w rankingu do konca miesiaca ranking moze sie zmieniac i mozna wypasc jak np bedzie wiecej niz 10 porad i beda lepiej ocenione ale generalnie ostatnio z tymi poradami ciężko bo szukanie ich nie jest proste.
A co do forum to po prostu piszesz i najbardziej pomocne mamy dostaja sie do testu i generalnie to 10 mam z porad i 10 z forum ale roznie z tym bywa bo niekiedy tych porad jest duzo mniej.
Magiczny pazur, napisałaś maila? Może napisz na messanger będzie szybciej.
Prawdę mówiąc to ja też pisałam na messenger bo nie mogłam odzyskać hasła i do tej pory nie mam odpowiedzi... Dobrze, że jakoś trafiłam i się udało i jestem :D
Patka o widzisz ja kiedys dzwonilam i normalnie odpowiadali aczkolwiek nie wiem jak w czasie tej pandemii..
moniczka7896 tak pisałam, ale brak odpowiedzi. Spróbuję jeszcze messengerze i Insta. Jak to nic nie da to zadzwonię na Infolinię, bo mega szkoda mi tej karuzelki
Pewnie, zadzwoń na infolinię jak się nie odezwią. Szkoda było odpuścić bo karuzela naprawdę fajna.