Hahaha no to sobie zrobił
ale tam to nawet w cieniu słońce opala
a Ty jak się czujesz? Jak zdrówko?
Hahaha
no niestety nad morzem to tak bywa, że sam ten wiaterek opala, bo dodatkowo nie czuć jak słońce grzeje, a później właśnie można się nieźle zdziwić wieczorem że nieźle przypiekło ![]()
![]()
Jeju na stopach to rzeczywiście musi boleć właśnie przy jakichkolwiek butach
ale tak to jest jak panowie nie potrzebują kremów z filtrem ochronnym ![]()
Bo taki wiatr zwłaszcza nad morzem jest tak zdradliwy. Ja pamiętam jak mój mąż właśnie w 2017 tak się spik dokładnie tak jego opisujesz że butów nie mógł żadnych nałożyć
Ja ogólnie mało kiedy filtrami się smaruje, zawsze na brązowo się opalam tylko teraz w ciąży bardzo uważam no i jest mi za bardzo duszno więc unikam słońca
Zazdroszcze
ja zawsze jak mnie slonce zlapie to odrazu na buraka i jeszcze wychodza mi piegi ![]()
Staram sie unikac slonca , ale wiadomo , ze nie zawsze sie da , w tym roku planuje dalej byc blada jak sciana i chyba jednak kupie sobie porzadny filtr
@Karcia o masakra
to zaszalał , no w sumie tak , nawet klapek nie zalozy no te, obcierają gorną czesc stopy ![]()
@Magdallenka0897 już mi przeszło ale pierwsze dni były tragiczne. Ja też mało się smaruje filtrami ale tutaj używam 50 a i tak jestem jak mulatkawpo tych kilku dniach.
No tak jak piszecie dziewczyny słońce jest zdradliwe strasznie.
A to jest bardzo niedobrze Nie smarować się jednak SPF są bardzo potrzebne dla skóry.
Inna sprawa że jestem nieobiektywna bo ja mam skórę która łatwo daje się poparzyć
Po to Ci zazdroszczę już opalenizny ![]()
@AnetteSo wiem właśnie, później widziałam jaka miałam przesuszoną brzydką skórę
Nawet nie o to chodzi tylko jest bardzo duże ryzyko raka skóry. Ogólnie Ja swego czasu robiłam studia kosmetyczne I jak miałam ten przedmiot związany ze zmianami skórnymi do później przez miesiąc mi się to śniło i non stop szukam na sobie czy czegoś nie ma ![]()
Jak mi kiedyś raz o tym ktoś powiedział , to też się przestraszyłam i zaraz szukałam czy czegoś nie mam
Dobrze ,ze juz lepiej sie czujesz . Teraz mozesz korzystac w pelni
podeslij jakis widoczek zebym mogla poczuc sie jak na wakajkach ![]()
No właśnie @Karcia czekamy za jakąś fotką ![]()
Współczuję ci tak fajnie a tak źle się czuć , najgorzej dobrze że już było ci lepiej
Piekny
my mamy komunie na weekend
U was tez był taki stres ? ![]()
Śliczny
i ile Was wyniósł ostatecznie w takim rozmiarze?.![]()
Piękny tort
aż ślinka cieknie ![]()
@ewelka8990 wiesz, że u nas było totalnie bez stresu
jakoś tak na spokojnie, stresowała mnie tylko pogoda … Ale ostatecznie była piękna
@Mamii wiesz, ze końcowa cena była przystępna
wyniósł nas 700 zł (góra była owocowa i dół czekoladowo-wiśniowy) ![]()
Oo no to faktycznie jak na taki spory to niezła cena
i fajnie, że każde piętro miało oddzielny smak, bardzo fajnie rozwiązane z tą różnorodnością ![]()
Ale piękny torcik
i jaki wybrałaś smak? A już przeczytałam bo nie widziałam