Hej dziewczyny!
Jeśli był już taki temat, to proszę przekierujcie mnie.
Chciałabym częściej tutaj pisać, ale zauważyłam że po zmianach jakoś nie po drodze mi na forum… A to dlatego że zazwyczaj mam czas tutaj zajrzeć jak dzieci zasną, czyli po nocach. A wtedy automatycznie włącza się tryb ciemny na forum, który na moim telefonie bardzo źle funkcjonuje… Literki zlewają się z ciemnym tłem i tekst jest nieczytelny.
Może ktoś już znalazł rozwiązanie problemu i podpowie jak sobie z tym poradzić? ![]()
Pozdrawiam wszystkie mamusie sówki ![]()
Hmm, u mnie jest normalnie więc nie za bardzo pomogę
A ja znalazłam rozwiązanie problemu, ale chyba musiałam napisać ten post żeby mi taka najprostsza rzecz wpadła do głowy ![]()
Szukałam i szukałam w ustawieniach aplikacji i nic nie mogłam znaleźć długi czas a tutaj napisałam i cyk mnie olsnilo! Po prostu trzeba wyłączyć tryb ciemny w telefonie. Automatycznie włącza mi się taki tryb wieczorami i dlatego mam takie ciemne tło w aplikacji. Myślałam, że to coś z aplikacją Canpol, no ale nic nie mogłam znaleźć długi czas a dopiero teraz mnie tknęło, że może to coś w ustawieniach telefonu trzeba zmienić
nie wiem teraz czy wykasować ten post czy go zostawić dla kolejnej osoby, która będzie miała z tym problem.
Walsnie mialam Ci napisać ze to pewnie z telefonu
) nonale sama znalazals wiec super
Haha no właśnie bo już się zaczęłam zastanawiać jaki to tryb ciemny bo nigdzie nie widziałam takiego haha
Ja na co dzień mam włączony tryb ciemny, ale wchodząc na forum mam normalny, jasny
trochę to może być uciążliwe żeby za każdym razem wyłączać ten tryb żeby wejść na forum ![]()
Ja wszędzie tryb jasny mam - tylko w komputerze w programach do projektowania mam ciemny, bo oczy mniej sie męczą ![]()
Ja mam jasny , nawet nie wiem czy można to jakoś zmienić
Od razu jak przeczytałam pomyślałam że to tryb w telefonie, mam tak samo ustawiony ale mi normalnie się forum pokazuje więc to może zależeć od modelu telefonu
Ja też mam jasny w telefonie bo ten ciemny jakoś mi nie podpasował ![]()
![]()
@Lea ale super że raz dwa udało Ci się znaleźć rozwiązanie
teraz będziesz już mogła śmiało nockami zaglądać na forum 🩵
Ustawiłam sobie w telefonie tryb na noc. Gdy obudzę się w nocy, dwa razy naciskam przycisk, ekran robi się czerwony i nie razi mnie niebieskim światłem więc łatwiej mi z powrotem zasnąć
Ja noe lubię tego trybu nocnego, mój mąż ma ustawiony cały czas bo mu lepiej na telefonie śmigać,
Ja mam na stale wlaczony tryb ciemny i ochorone wzroku na telefonie w ustawieniach. Wieczorami widze forum na bialo i wyraznie. Teraz wylaczylam to na probe i jest tak samo jesli chodzi o tekst ktory widze. Zmieniaja sie tylko kolry naglowkow przegladarki. @Lea Pokazesz zrzut ekarnu jak to u Ciebie wygląda ?
Ja dopiero się tutaj odnajduję i jeszcze nie znam wszystkich ustawień ![]()
Eeee lecisz z wątkami jak byś była z nami od dawna. ![]()
Całkiem dobrze ci idzie ![]()
Haha serio?
A ja myślałam, że i tak mało napisałam . Tu tyle wiadomości wpada, że ciężko wejść w wszystko i to przeczytać, a jeszcze mi się przycina i nie mogę wszędzie pisać
No jest tu natłok informacji i ciężko wszystko ogarnąć nawet,starym, uzytwowniczkom. Ale spokojnie jak zostaniesz z nami na dłużej to się wkrecisz we wszystko. Pokazują ci się też powiadomienia że ktoś ci odpisał na jakiś komentarz ale pewnie to już ogarnęłas ![]()
Wszystkiego ogarnac się nie da ![]()
Ja widze po sobie ze teraz to raczej w kilku wątkach sie udzielam i jestem na biezaco. A tak to jak się cos nowego pojawi ![]()
Ja też nie było mnie pół dnia i widzę mnóstwo nowych komentarzy nie zawsze da się nadrobić ale tak już jest przy dzieciach
nie zawsze jest czas