Ja myślałam że to taka ceramika wypalona, a jak się przyjrzałam to taka matowa farba, może to i akwarela ![]()
Ja też w pepco to tylko ewentualnie coś do domu , a dla syna to te małe ciuszki jeszcze coś się dało wybrać , ale na 7 lat to już tak jakoś nic nie mogę wynaleźć
Z drugiej strony ile sklep zarabia z zabawki za 3 zł koszt produkcji nie jest większy ![]()
Ja nie wiem jak im się to opłaca, może magazynowanie kosztowałoby dużo więcej
![]()
Ja kiedyś też kupowałam więcej, ale to chyba prawda, że jakości gdzieś tam ubyło. Miałam kilka sukienek, które naprawdę wyglądały świetnie kilka lat, a teraz co coś wezmę, to zaraz w praniu się niszczy.
Coś córce czasami kupię, Ale rzadko
Z 10 lat temu to kupowałam tam koszulki dla siebie , dobrze cenowo wychodziły i jakość też kiedyś była ich lepsza , teraz już nie to samo
Wkurzyłam się najpierw a po chwili było mi przykro. Ja potrzebuje sporej ilości legowisk
bo mam kilka psów , także zawiodłam się. A syf w pralce , że szkoda gadać
O matko! Też bym się wkurzyła ![]()
Tak też właśnie myślałam że tak to wygląda, więcej sprzątania jak to warte
ooooo ja człowiek by mógł się zagotować
Najgorsze , że tego za bardzo nie da się posprzątać ta gąbką zostaje na długo ![]()
Czy ty może jesteś na Facebooku na ChPD?
widziałam dzisiaj taki sam post na tej grupie, że komuś wybuchła poduszka w pralce ![]()
![]()
O rany, też bym się wkurzyła ![]()
To na pewno uciążliwe.
O kurde współczuję sprzątania. A ciekawe czemu się tak stało.
Może za wysoka temp ![]()
Jejku no nie wygląda to za ciekawie, współczuję sprzątania, bo zamiast sobie ułatwić życie to jeszcze bardziej można sobie skomplikować i narobić więcej pracy.
Co do wyprzedaży to pracowałam w hurtowni i wiem, że czasem lepiej sprzedać za grosze niż kupować miejsce do magazynowania tego na następny sezon bo po pierwsze to koszt, po drugie zamrożenie pieniędzy, a nie daj Boże jeszcze się zniszczy do kolejnego sezonu i nie będzie się nadawać do sprzedaży i trzeba zutylizować co też kosztuje.
Nawet nie byłabym w stanie wyobrazić sobie, że aż takiego bajzlu może to narobić! ![]()
Dokładnie, sprzątanie bywa czasem bardziej pracochłonne niż samo ogarnięcie rzeczy od razu.