Ubrania oraz ich składy

Oj tak, czasem człowiek chce sobie pomóc, a efekt jest odwrotny, więcej roboty niż pożytku.

Ja do ogarniania takich właśnie legowisk czy puf to używam rękawic raypath i naprawdę się super sprawdzają.

Tylko właśnie że drogo to wychodzi jak za ścierki

1 polubienie

Na pierwszy rzut oka wydaje się faktycznie że to duży wydatek na jeden raz. Ale jak się przeliczy ile wydaje się na chemię, ręczniki papierowy i same ścierki viledy żółte, która kosztuje w promo około 15 zł to już w rok ci się zwróci, a je można używać nawet i 15 lat.

1 polubienie

No tez wlasnie. Bo czasami myslimy ze oszczedzamy, a tak naprawde jest odwrotnie.

Ja i tak nie korzystałabym z niej jakiś dłuższy czas, bo wg mnie nawet po praniu byłaby już brudna​:rofl::smiling_face: fakt, że kosztuje całkiem sporo jak za szmatkę, ale tak jak mówisz zwraca się to nawet po roku, a też można ją sobie częściej zmieniać

@Mamamiski ona po praniu jest czysta jak nowa,

Wiem, aczkolwiek mnie i tak wydawałaby się brudna :rofl: chodzi po prostu o to, że jak tyle czasu ścierałabym nią kurz itp, to miałabym wrażenie, że sie nie dopiera, ale to raczej już po prostu moje zakodowanie w głowie :rofl::rofl:

Ja też się zastanawiam czy warto inwestować w tą rękawicą…a jaką masz tą białą, czy coś innego?

Tylko na łazienkę , kuchnię , i pokoje trzeba kupić po szt na dane pomieszczenia to drogo też wyjdzie na początek

@mamaSophie
@Mama.kacperka
Ja mam różowa do kurzu, biała do łazienki, luster, szyb, kuchni, biała Nova do tapicerki i beżowa do drewna i takich powierzchni co nie lubi wody.
Ja naprawdę polecam, nie jestem przedstawicielem tylko po prostu użytkuje i wiem,że posprzątanie łazienki bez zapachu unoszacej się chemii, która nie zawsze usunie kamień to dla mnie bajka.

Co do kuchni i pokoi bym się może skusiła , ale łazienkę lubię jednak jakąś chemią doczyścić

Ja w łazience też muszę wszystko zapryskac :hear_no_evil:

Ja myślałam że to jakiś scam z tymi rękawicami/ścierkami, bo wydaje się to zbyt piękne. Taka do kurzu to by mi się przydała. A Ty masz jakąś konkretną firmę czy jak to się kupuje

Te ścierki są z firmy raypath,
Ja też myślałam że to ściema, ale jak się wprowadziłam do nowego domu i na matowych frontach co chwila była jakaś plama ktora nie chciała niczym zejść to musiałam się jakos ratować :joy:

1 polubienie

Ja to może pomyślę nad nimi do nowego domu , będą meble na wysoki połysk może się lepiej będzie czyścić nimi

Ja też mam ciemne matowe w kuchni, bałam się, że będzie gorzej, ale raz na jakiś czas przelecę Viledą i jest spokój. Ale od pewnego czasu chodzi za mną ta rękawicą… Niby szkoda mi na nią pieniędzy, ale bardzo mnie kusi :wink:

Mnie też kusi na pewno bym chciała ją kiedyś wypróbować

1 polubienie

Tak łazienka to raczej z chemią obowiązkowo

1 polubienie

@mamaSophie ja mam w kuchni kaszmir, a w łazience czarne matowe i wystarczy raz na mokro zrobić wytrzeć tym sunbeamem i nie trzeba nic docierać bo zero smug i odcisków palców. Ostatnio nawet okna nimi myłam to chwila moment i okno ogarnięte.

1 polubienie