Ja polecam ubranka z sinsaya. Są fajne jakościowo, a i cenowo przystępne. Można tam ubrać całą rodzinę :)
Czyli zdanie na temat ciuszkow z sinsay są podzielone. No pewnie zależy jak sie trafi, dla mnie to samo w smyku , jak się trafi.
Aga najlepiej trafić na promocje, bo dziecko i tak tylko chwilę to ponosi ;)
Patka, najlepsza jakość body z sinsay mają te bez żadnych nadruków. Przynajmniej ja tak zauważyłam. Ale co jak co, jakość lepsza niż w pepco, a kupowanie ciuchów z hm, by dziecko poszło do piaskownicy się w nich bawić to trochę szkoda
W h&m stacjonarne już zaczęła się wyprzedaż .
Moniczka ja też korzystam z tych grup na Facebooku :) ja z tymi bodami na zakładki nie mam problemu w ogóle n nie odstają ładnie przylegaja :)
Co do sinsay jeszcze nie kupowałam ubranek słyszałam że są ok ale maja problemy z wysyłką czasem zdarza się że coś brakuje w paczce i to mnie jakoś zraziło . Mamy nie daleko w sumie Sinsay ale nie ma dla dzieci ubran
Natalia i tu się zgodzę na pewno są lepsze niż te z pepco ;)
Pati bo stacjonarnie są tylko ciuchy dla kobiet, internetowo bardziej się rozwijają. Skoro jesy wyprzedaż to chyba będę musiała iść na zakupy :D akurat muszę kupić spodenki i piżamy na lato.
Jak jest wyprzeadz to chetnie sie wybiore ;)
Pati ja tez nie mam problemu z bodami na zakladki , wszystko mi fajnie przylega i sie nie rozciaga ;)
Dziewczyny mysle, ze w pepco jakos jest adekwentna do ceny
Ubranka dla maluszkow mi się wydaje że nawet i w pepco są dobre bo szczerze przyznam że ja te małe prałam może max 3/4 razy niektóre nawet nie założył bo zanim doszłam do nich w szafie to już były za małe. Wiele miałam z metka które oddawałam, bo metki nie zdarzyłam zerwać do szafy wrzuciłam i znaim wyciągnęłam to już za małe ale fakt ja miałam bardoz duoz ubrań bo dużo dostaliśmy od znajomych. Jakość mi się wydaje dobra ma. Sinsay, c&a, h&m, pepco też niektóre ma bardzo fajne szczególnie te z limitowanych wersji no i ważne żeby nadruki były nie naklejane to po praniu się niszczą szybko ja ogólnie lubię gładkie bez wzorów ciuszki. Lidl też jakościowo nam mega przypadł do gustu.
Body na zakładki te z h&m to tak,jak najbardziej są ok ,ale z innych firm jak czasem miałam to nie byłam zadowolona.Najczesciej starałam się kupować te z napami na ramieniu.
Moniczka HM w ogóle ma naprawdę fajne ciuszki i szybciej tam ubiorę dziecko niż w zarze. Tam mi sie styl tych ciuszkow nie podoba....
PattMaz polecasz te z C&A? bo wlasnie cos o nich slyszalam, ale nie mam nic od nich
Moniczka z lidla z zakladkami tez nic sie nie dzieje
Ja mam dla córki kilka bluzek ale dla maluszka to mi znajoma mówiła że uwielbia te z c&a i że są jej faworytami.
Ja miałam body z c&a dla synka więc to było na pewno 4 lata temu i były ok nic się z nimi nie działo i była fajna bawełenka ale teraz to nie mam pojęcia
A dla tych mam, które lubią kupować ciuchy w Lidlu będą koszulki za 6 zl na krótki rękaw i spodenki za 7 zł. Fajna opcja na poszerzanie garderoby maluszka na lato. ;)
Ja ubrania z c&a też polecam.Czasem kupujemy i są naprawdę porządne.
To muszę odwiedzić C&A może coś fajnego znajdę;)
My już mamy pełne szafy staram się już nic więcej nie kupować dopóki nie wyrosną lub nie zniszczą tych xd
Patt ja mam niby na 3 rozmiary do przodu ciuszkow. Tak po torbie, ale jak przychodzi co do czego i zaglądam do srodka to zawsze czegos brakuje. Jezt duzo bluz. Nie ma spodni i tak w kolko. Teraz już się nauczyłam że jak mały nosi rozmiar 80 to ja już zakupie to co mi brakuje na 86. Raz byłam nieprzygotowana i musiałam lecieć do sklepu bo bodziakow nie miałam , spodni nie miałam i trzeba bylo kupić wszystko na raz
Natalia KK tez tak robilam przy starszaku, metoda się sprawdziła i przy młodszym tez tak robię.