Ubranka z lumpeksu

Dokładnie , a w takim wyścigu to się nie da nawet na niczym skupić

Wtedy to się liczy żeby łapać jak najwięcej a ja nie zastanawiać się co masz No ale po co takie zakupy

2 polubienia

@AnetteSo zgadzam się z tobą . Lepiej wogole nie robić takich zakupów . :rofl:

1 polubienie

No mega słabe to jest :confused:

Dlatego jak są dni kiedy jest taniej to lepiej się nie wybierać :see_no_evil:

Haha oj pamietam te czasy kiedy przed otwarciem ustawiona taka kolejka i jak otwoerali to wszyscy biegiem po koszyki i szał całymi wieszakami zciągali masakra to było straszne ja patrzyłam się na ludzi z niedowierzaniem dziś na szczęście się to zmieniło.

A ja dawno nie byłam na otwarciu więc nawet nie wiem jak to obecnie wygląda ale kiedyś maskara, raz albo dwa razy poszłam tak jak się otwierał sklep przy nowej dostawie i nigdy więcej

@Mamilove no tak wtedy to już tak przebrane że nie opłaca się jechać .
@Paulina.K ja raz trafiłam bo wolałam wcześniej jechać żeby nie marnować sobie całego dnia i musiałam czekać kolejka ładna była . Aż byłam w szoku że każdy tak czeka :rofl: jakby nie wiadomo co tam było hehehe :sweat_smile: jednak mają interes na takich lumpeksach

Mają mają , jak mają fajny towar to i ludzie są

1 polubienie

Oj tak zgadzam się . Jednak teraz każdy patrzy żeby coś zaoszczędzić . W sieciowkach są ładne ceny. :see_no_evil:

Z sieciówki to potem pół miasta chodzi w tym samym a z lumpa jest mało spotykane i oryginalne :grin:

Dużo znajomych kupuje w lumpeksach i sprzedają dwa razy drożej na vintedzie to biznes.

2 polubienia

@magdap_96 z tym się zgodzę i też nie ma takiego wyboru w sieciowe wszystko to samo w każdym sklepie . :slightly_smiling_face:
@Patrycjaw25 z tym się zgodzę , napewno tak jest . Bo nie wydaje mi się że każdy tak przymierza rzeczy i są mu dobre . Jak mogą zarobić to korzystają :sweat_smile:

I w sieciówkach jest dużo ciuszków z dziecięcymi bohaterami a ja akurat nie jestem ich fanką.

Też zauważyłam taką zależność biorą tylko do czyszczenia rolkę, aby odkłaczyć i w obieg

Taki sposób na biznes. Nawet na tvn style był kiedys taki program o ludziach co chodzą do lumpeksów kupuja perełki i sprzedaja za setki złotych.

1 polubienie

Ale super łowy!! :star_struck::star_struck: Ja się nie dziwię że córce się ten ogon podoba! :stuck_out_tongue_winking_eye::grin: Sama bym o takim marzyła będąc dzieckiem :smiley::smiley:

@magdap_96 ja też nie przepadam za ciuszkami z jakimiś bohaterami z bajek :face_with_peeking_eye::sweat_smile: sama nigdy nie przepadałam jako dziecko takich nosić, i teraz jakieś pojedyńcze mam dla Synka i to wszystkie od kogoś jak z takimi obrazkami :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye: póki nie marudzi to zakładam jakie lubię jak później będzie wołał że ma być z tym czy czymś innym to nie będę miała wyjścia :rofl:

U mnie starsza uwielbia mieć właśnie ciuchy z bohaterami co jest troszkę uciążliwe bo takie ciuchy które są uniwersalne to jeszcze zostawiam dla młodszej ale w tym momencie nie zostawię z bohaterem który jest teraz popularny bo za 5 lat on na pewno nie będzie popularny

1 polubienie

@magdap_96 też kiedyś taki program oglądałam . Także dość popularna jest taka sprzedaż :sweat_smile:

Ja będąc w ciąży chętnie spędzałam czas na spacerach i oczywiście chodziłam na łowy i dużo pięknych perełek znalazłam dla mojego maluszka za grosze​:blush:. Osobiście nie uważam ze jest to coś złego, nie zawsze można pozwolić sobie na to żeby wszystko było nowe ze sklepu.:pensive: