U nas obecnie 6 tygodni i 56 po mału kończymy bo już niektóre robią się małe. Firma firmie nie równa, ostatnio nawet body rozmiar 50 założylismy i było dobre ![]()
A jak duży urodził się Twój bobo ? ![]()
Bo u nas szykuje się raczej z tych mniejszych i mam kupione 4 komplety rozmiaru 50, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce i czy wgl będą przydatne ![]()
O tak to prawda te z pepco widzę są mniejsze nieco od rozmiarówki z synseya a z h&m to już wogule.
@Wesola95 moja pierwsza córka miała być okruszkiem poniżej 3 kg mówił że z 2500 będzie a urodziła się 3350 niby okruszek ale no taki trochę wiekszy niż sie nastawiłam przy pierwszym dziecku. Teraz już wiem że to taka waga orientacyjna ![]()
Pierwszy Synek urodzil się 4180g i 58cm. W szpitalnych rzeczach byl raczej 62. Takze myslalam że 56 w ogole pominiemy. A w domu sie okazalo, że 3 tygodnie to 56 nosiliśmy na spokojnie. Niektore rzeczy nawet dłużej.
Teraz ma byc córka. Dostałam tyle rzeczy, że na razie część 56 to odlozylam zupelnie (ale wyprałam na wszelki wypadek) i 62 tez mi się duzo wydaje już
No ale czekam jak Mala bedzie rosła.
Dostalam też kilka rzeczy mniejeszych na 50 czy 44. Ale np. H&M spodenki 50 wypadaja jak inne 56 a nawet 62. Także z tymi rozmiarami loteria.
Taak, HM ma dość sporą swoją rozmiarówkę, tzn wypada na większą w porównaniu do innych. Podobnie jest z Zara