Ja takie grubsze dostalam w pepco i sinsayu tez kupowalam i jestem zadowolona , ale rozmoary to oszustwo w rakstopkach
ten sam sklep , mala nosi 74 a musze brac 62 albo 68
Wlasnie mi mala zasnela , ale pozniej sprawdze dokladnie jaki mal rozmiar z sinsay
Oki. Dzięki.
Na stronie Sinsay widze njamniejzze 74.
W Peoco najmniejsze dorwalam 68.
A . Potrzebujemy na ten moment 62
w wieksze.wpadnie bo dalej w niektore spodenki 62 wpada.
Ja kupowalam w sklepie u Kubusia duzy wybor od najmniejszego rozm ![]()
@AnetteSo to prawda , mam wszystkie możliwe rozmiary do 2 i 3 lat nawet ![]()
. Normalnie mogę mały lumpeks otworzyć . Ale ciężko się powstrzymać jak człowiek widzi takie ciuszki za grosze . I tak już mocno się powstrzymuje i dużo rzeczy odrzucam . Bo najpierw nakładam do torby a później przebieram. A już nie mam miejsca ani w komodzie, ani w szafie ![]()
Co nie zmienia sytuacji że kusi w poniedziałek znowu polecisz ![]()
![]()
![]()
@Redax33 masz oko do poszukiwań
same cuda
ale ten jeansowy rampersik to jest po prostu boski!
Szukam czegos online. Ale fajnie jakby bylo sprawdzone. Bo zamawianie w ciemno to wiadomo jak - moze sie okazac ze trafie za którymś razem dopiero i odsyłaj to wszydtko.
Stacjonarnie najblizej mam pepco a tak to nie ma.nic innego.
Wydaje mi sie , ze w pepco napewno byly mniejsze . Tez sprawdzalam na stronie , ale tak w ogole nie ma wyboru ![]()
Takie zakupy wciągają jak nałóg ![]()
![]()
![]()
No na pewno będę chodzić co poniedziałek dopóki nie urodzę . Już mnie właściciel tego lumpa zna i pyta się czy z wózkiem też będę przychodzić ![]()
![]()
![]()
Moze jakas zniżkę dla ciebie planuje jak urodzisz ![]()
ja w swoim lumpie jestem co srode ![]()
Hahaha no przydałaby się czasem ![]()
. Ale wiadomo i tak jestem zadowolona bo cenowo wychodzi super. I czasem coś mężowi wygrzebie fajnego ale to rzadkość bo tam młode chłopaki co lepsze to szybko wezmą .
Takie zakupy dla maluszka zawsze cieszą w ciąży i chce się coraz więcej a maluszek tak szybko rośnie
No to prawda , ja trochę przegięłam bo mam całą komodę i szafę ubranek ale nie potrafię się powstrzymać.
A to twoje pierwsze dziecko ? ![]()
Tak pierwsze . I każdy mówi, że to tak przy pierwszym dziecku jest ![]()
Ja mam tyle ciuchow dla dzieci a co pojade tez cos dla nich biore to chyba uzależnienie ![]()
![]()
Ja przy drugim robiłam wyprawkę jak wróciłam ze szpitala, bo mi się wydawało, że mi nic nie potrzeba ![]()
@ewelka8990 mam to samo
Ale pocieszam się że od czegoś trzeba być uzależnionym ![]()
![]()
![]()
Skąd ja to znam
a dla siebie nigdy nic nie kupię ![]()