Ubranka z lumpeksu

Ja takie grubsze dostalam w pepco i sinsayu tez kupowalam i jestem zadowolona , ale rozmoary to oszustwo w rakstopkach :see_no_evil: ten sam sklep , mala nosi 74 a musze brac 62 albo 68
Wlasnie mi mala zasnela , ale pozniej sprawdze dokladnie jaki mal rozmiar z sinsay

Oki. Dzięki.
Na stronie Sinsay widze njamniejzze 74.
W Peoco najmniejsze dorwalam 68.
A . Potrzebujemy na ten moment 62 :slight_smile: w wieksze.wpadnie bo dalej w niektore spodenki 62 wpada.

Ja kupowalam w sklepie u Kubusia duzy wybor od najmniejszego rozm :wink:

@AnetteSo to prawda , mam wszystkie możliwe rozmiary do 2 i 3 lat nawet :rofl::rofl:. Normalnie mogę mały lumpeks otworzyć . Ale ciężko się powstrzymać jak człowiek widzi takie ciuszki za grosze . I tak już mocno się powstrzymuje i dużo rzeczy odrzucam . Bo najpierw nakładam do torby a później przebieram. A już nie mam miejsca ani w komodzie, ani w szafie :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Co nie zmienia sytuacji że kusi w poniedziałek znowu polecisz :rofl::rofl::rofl:

@Redax33 masz oko do poszukiwań :heart: same cuda :heart: ale ten jeansowy rampersik to jest po prostu boski!

Szukam czegos online. Ale fajnie jakby bylo sprawdzone. Bo zamawianie w ciemno to wiadomo jak - moze sie okazac ze trafie za którymś razem dopiero i odsyłaj to wszydtko.
Stacjonarnie najblizej mam pepco a tak to nie ma.nic innego.

Wydaje mi sie , ze w pepco napewno byly mniejsze . Tez sprawdzalam na stronie , ale tak w ogole nie ma wyboru :see_no_evil:

1 polubienie

Takie zakupy wciągają jak nałóg :sweat_smile::sweat_smile::joy:

No na pewno będę chodzić co poniedziałek dopóki nie urodzę . Już mnie właściciel tego lumpa zna i pyta się czy z wózkiem też będę przychodzić :rofl::rofl::rofl:

3 polubienia

Moze jakas zniżkę dla ciebie planuje jak urodzisz :see_no_evil::see_no_evil: ja w swoim lumpie jestem co srode :rofl:

2 polubienia

Hahaha no przydałaby się czasem :rofl::rofl: . Ale wiadomo i tak jestem zadowolona bo cenowo wychodzi super. I czasem coś mężowi wygrzebie fajnego ale to rzadkość bo tam młode chłopaki co lepsze to szybko wezmą .

Takie zakupy dla maluszka zawsze cieszą w ciąży i chce się coraz więcej a maluszek tak szybko rośnie

No to prawda , ja trochę przegięłam bo mam całą komodę i szafę ubranek ale nie potrafię się powstrzymać.

1 polubienie

A to twoje pierwsze dziecko ? :wink:

Tak pierwsze . I każdy mówi, że to tak przy pierwszym dziecku jest :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja mam tyle ciuchow dla dzieci a co pojade tez cos dla nich biore to chyba uzależnienie :rofl::see_no_evil:

Ja przy drugim robiłam wyprawkę jak wróciłam ze szpitala, bo mi się wydawało, że mi nic nie potrzeba :crazy_face:

@ewelka8990 mam to samo :see_no_evil: Ale pocieszam się że od czegoś trzeba być uzależnionym :yum::yum::yum:

Skąd ja to znam :speak_no_evil: a dla siebie nigdy nic nie kupię :see_no_evil:

1 polubienie