Z chęcią odkupię od Ciebie tę sukienkę jeansową ![]()
Ja jestem na tak
przy pierwszym dziecku dostałam sporo ubranek z drugiej ręki i teraz też. Sporadycznie dokupuję coś co mi wpadnie w oko ![]()
jezu ale cudo ta sukienka i dresiki!
@Redax33
Sukienka i dresy - klasa! 🩷🌸
My z mamą dziś przez przypadek miałyśmy łowy w Kiku - akurat na wyprzedaży bardzo dużo rzeczy dla bombelkow bylo ![]()
🩷
Nie no normalnie tak ci zazdroszczę że brak słów
Ale piekne rzeczy
i pewnie za grosze ![]()
Spodenki sztos , kocham takie kolory ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja akurat z lumpeksu nie kupuję ale babcia dziecka tak. Lecz faktycznie kupuje ubranka nie zniszczone i w bardzo dobrym stanie do pralki wrzucam i elegancko młoda śmiga
Sukienka jest prześliczna , też bym jej nie zostawiła ![]()
Ale piękne ciuszki
@chloria i ile za Łaziłaś za to wszystko?
@Magdallenka0897
Za całe zakupki +/- 90 zl 🩵🥹
Dzięki dziewczyny , jedyne żałuję że bluzy nie wygrzebałam do tych spodenek . @AnetteSo tak się zakochałam w tej sukience, że no musi poczekać na moją córeczkę. Może na Vinted by była ona jest z River Island.
Spokojnie żartowałam, ale masz oko na fajne łupy. Mogłabyś totalnie się bawić i próbować sprzedawać
Ooo to dobre zakupy ![]()
na pewno udane ![]()
@Redax33
To trzeba koniecznie wyszukać, bo tak jak pisałam dresiki sztosik 🩷🌸
Już raz tak miałam , że kupiłam bluzę w lumpie, a później w innym dorwałam spodenki ale tutaj czuję marne szanse i to chyba mój ostatni poniedziałek był. Mama będzie polować może się uda zanim mała będzie miała ten rozmiar.
Przez szal lumpeksowy nie umiem kupić ubrań w sieciówkach ![]()
wydają mi się zdecydowanie za drogie w sklepie jak mogę mieć podobne na ciuchach za grosze ![]()
![]()
Dla dziewczynek są tak piękne ubranka ![]()
A jak się czujesz ? Chyba niedługo już masz termin ? ![]()