Ubranka z lumpeksu

Z chęcią odkupię od Ciebie tę sukienkę jeansową :wink:

Ja jestem na tak :blush: przy pierwszym dziecku dostałam sporo ubranek z drugiej ręki i teraz też. Sporadycznie dokupuję coś co mi wpadnie w oko :innocent:

jezu ale cudo ta sukienka i dresiki!

@Redax33
Sukienka i dresy - klasa! 🩷🌸

My z mamą dziś przez przypadek miałyśmy łowy w Kiku - akurat na wyprzedaży bardzo dużo rzeczy dla bombelkow bylo :bubbles::cherry_blossom:🩷

2 polubienia

Nie no normalnie tak ci zazdroszczę że brak słów

Ale piekne rzeczy :slight_smile: i pewnie za grosze :wink:

Spodenki sztos , kocham takie kolory :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:

Ja akurat z lumpeksu nie kupuję ale babcia dziecka tak. Lecz faktycznie kupuje ubranka nie zniszczone i w bardzo dobrym stanie do pralki wrzucam i elegancko młoda śmiga

Sukienka jest prześliczna , też bym jej nie zostawiła :smiling_face_with_three_hearts:

Ale piękne ciuszki :heart_eyes: @chloria i ile za Łaziłaś za to wszystko?

@Magdallenka0897
Za całe zakupki +/- 90 zl 🩵🥹

Dzięki dziewczyny , jedyne żałuję że bluzy nie wygrzebałam do tych spodenek . @AnetteSo tak się zakochałam w tej sukience, że no musi poczekać na moją córeczkę. Może na Vinted by była ona jest z River Island.

2 polubienia

Spokojnie żartowałam, ale masz oko na fajne łupy. Mogłabyś totalnie się bawić i próbować sprzedawać

Ooo to dobre zakupy :face_with_hand_over_mouth::smiling_face: na pewno udane :smiley:

1 polubienie

@Redax33
To trzeba koniecznie wyszukać, bo tak jak pisałam dresiki sztosik 🩷🌸

Już raz tak miałam , że kupiłam bluzę w lumpie, a później w innym dorwałam spodenki ale tutaj czuję marne szanse i to chyba mój ostatni poniedziałek był. Mama będzie polować może się uda zanim mała będzie miała ten rozmiar.

Przez szal lumpeksowy nie umiem kupić ubrań w sieciówkach :joy::joy: wydają mi się zdecydowanie za drogie w sklepie jak mogę mieć podobne na ciuchach za grosze :smiling_face_with_tear::heart:

Dla dziewczynek są tak piękne ubranka :face_holding_back_tears:

A jak się czujesz ? Chyba niedługo już masz termin ? :smiling_face_with_three_hearts: