Ubranka z lumpeksu

Wiesz co nie byłam. Dla mnie to jest drugi koniec Lublina i nie chce mi się tyle jeździć. Jak jadę na zemborzycką to technicznie tylko i wyłącznie żeby zaparkować połazić sobie wokół Zalewu. O właśnie zdałam sobie sprawę że w tym roku jeszcze nie byłam nad zalewem

1 polubienie

U nas dzisiaj takie łupy :grin: całość 8 zł

6 polubień

Jakie urocze i jak tanio !

1 polubienie

Urocze ubrmaka ! Uwielbiam takie ogrodniczki i cena cudowna ! :heart_eyes:

1 polubienie

Tez kocham takie ogrodniczki :heart: mamy już kilka par

1 polubienie

Mega wyglądają na dzieciach :slight_smile:

1 polubienie

@magdap_96 cudne te ogrodniczki, mam je też w polubionych na Vinted i chyba zamówię bo uwielbiam mojego maluszka w takich spodenkach 🩵 @Redax33 ale Ty masz oko do tych ubranek, za każdym razem same cuda :heart:

3 polubienia

@Redax33 do jakiego lumpeksu chodzisz?

Cudne są zamawiaj :heart: stylowki z ogrodniczkami najlepsze

Na Chełmie na pasażu , ul. Cieszyńskiego .

A no to pewnie specjalnie to nie ma co jechać . Ale ja też nie byłam jeszcze nad zalewem , mam nadzieję że uda nam się w te wakaxje być :grinning: jak pojedziemy do moich rodziców :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

A tu znów moja mama upolowała w lumpie za 15 zł . Co prawda na 24 miesiące no ale wiecie żal było nie wziąć :rofl:. Wygląda mi trochę na markę z tkmaxx.

9 polubień

Ta marka jest w TK Maxx :face_with_peeking_eye::yum::heart:

Co ty mówisz że takie cuda masz w lumpie :flushed::flushed: ja chcę do niego trafić :sob:

Akurat tego lumpa zamykają u nas i jest tylko do końca miesiąca . To jest na wycenę akurat , sieciówka Fuks.

1 polubienie

Zerknęłam i mam do niego bardzo daleko :face_with_peeking_eye::sob: szkoda takie lumpeksu że się zamyka a takie perełki masz :face_holding_back_tears:

Akurat zamykają tą galerię osiedlową i dlatego już tam same pustostany są . Zostanie mi ten tylko na wagę ale tam też dużo fajnych rzeczy upolowałam czy ja czy mama .

1 polubienie

To oby u mnie się nie zamknął bo nie ma żadnego innego w okolicy :smiling_face_with_tear::smiling_face_with_tear:

Który to fuks :see_no_evil:? Na Chełmie?

Tak , w Kauflandzie . On tylko do 28.07 będzie otwarty . A dostawa jest co piątek .

1 polubienie