Wiesz co nie byłam. Dla mnie to jest drugi koniec Lublina i nie chce mi się tyle jeździć. Jak jadę na zemborzycką to technicznie tylko i wyłącznie żeby zaparkować połazić sobie wokół Zalewu. O właśnie zdałam sobie sprawę że w tym roku jeszcze nie byłam nad zalewem
Jakie urocze i jak tanio !
Urocze ubrmaka ! Uwielbiam takie ogrodniczki i cena cudowna ! ![]()
Tez kocham takie ogrodniczki
mamy już kilka par
Mega wyglądają na dzieciach ![]()
@magdap_96 cudne te ogrodniczki, mam je też w polubionych na Vinted i chyba zamówię bo uwielbiam mojego maluszka w takich spodenkach 🩵 @Redax33 ale Ty masz oko do tych ubranek, za każdym razem same cuda ![]()
@Redax33 do jakiego lumpeksu chodzisz?
Cudne są zamawiaj
stylowki z ogrodniczkami najlepsze
Na Chełmie na pasażu , ul. Cieszyńskiego .
A no to pewnie specjalnie to nie ma co jechać . Ale ja też nie byłam jeszcze nad zalewem , mam nadzieję że uda nam się w te wakaxje być
jak pojedziemy do moich rodziców ![]()
A tu znów moja mama upolowała w lumpie za 15 zł . Co prawda na 24 miesiące no ale wiecie żal było nie wziąć
. Wygląda mi trochę na markę z tkmaxx.
Ta marka jest w TK Maxx ![]()
![]()
![]()
Co ty mówisz że takie cuda masz w lumpie ![]()
ja chcę do niego trafić ![]()
Akurat tego lumpa zamykają u nas i jest tylko do końca miesiąca . To jest na wycenę akurat , sieciówka Fuks.
Zerknęłam i mam do niego bardzo daleko ![]()
szkoda takie lumpeksu że się zamyka a takie perełki masz ![]()
Akurat zamykają tą galerię osiedlową i dlatego już tam same pustostany są . Zostanie mi ten tylko na wagę ale tam też dużo fajnych rzeczy upolowałam czy ja czy mama .
To oby u mnie się nie zamknął bo nie ma żadnego innego w okolicy ![]()
![]()
Który to fuks
? Na Chełmie?
Tak , w Kauflandzie . On tylko do 28.07 będzie otwarty . A dostawa jest co piątek .