Uczucie w pochwie

Justyna super że wszystko w porządku, warto konsultować się z lekarzem nawet z najmniejszą rzeczą... 

Warto w ciąży mieć numer kontaktowy do lekarza prowadzącego ciąże , aby w razie jakichkolwiek wątpliwości zadzwonić i dopytać ;) Super , że wszytsko jest wporządku , życzę dużo zdrówka ;)

Dokładnie również uważam że w ciąży lekarz powinien dawać prywatny nr tel w razie prawdziwych niepokojów gdyby się coś działo

Teraz to raczej lekarze dają swój numer właśnie do siebie bezpośrednio by się z nim kontaktować. 

No właśnie dużo moich znajomych miało nr do swojego lekarza. Mi lekarz sam nie podał a ja też go o to nie poprosiłam. Jak miałam potrzebę żeby o coś zapytać to umawiałam się do ginekologa na teleporade i nie przeszkadzało mi, że to nie był mój lekarz prowadzący 

Ja miałam bezpośrednio numer do lekarza i jakbym miała pytania albo się coś działo mogłam do niego pisać albo dzwonić nie było kłopotu z kontaktem ,wyniki badań czy recepty też mogłam z nim konsultować w ten sposób bez potrzeby umawiania wizyty 

To jest bardzo fajne podejście, szkoda, że nie wszyscy lekarze je stosują ale pewnie gdyby zwykły internista podawał swój nr pacjentom to by miał masę telefonów i smsow z głupimi pytaniami 

Warto jest właśnie mieć lekarza który w 100% się angażuje w nasza sprawę a nie jak się coś dzieje to albo nie odpisze albo nie odbierze ja od początku się tym kierowałam żeby lekarz prowadził moja ciążę ale też był jak będę potrzebować , doradził zresztą z nim wypełniałam plan porodu mogłam pytać go o wszystko i na wszystko odpowiadał wyczerpująco 

Ja nie dostałam od swojego trzeciego lekarza w tej ciąży numeru. Miałam problem dzwoniłam do położonej i mówię mu potem,że nie wiedziałam co robić bo numeru nie miałam. On w tedy tak się na mnie patrzy i mówi,że miałam przecież na każdej pieczątce w karcie ciąży jest :-D oczywiście nie skapłam się,że tak jest...taki ze mnie As 

no i potem już dzwonikam zawsze szybko odbierał lub oddzwaniał 

Dokładnie czasami to warto mieć ten numer a nawet jeśli się ma jakieś obawy to lepiej zadzwonić i się upewnić niż potem żałować 

Ja miałam nr kontaktowy i nawet na wakacjach jak była to mówiła że jak by się coś działo mogę dzwonić i pisać o każdej porze

Ja też miałam nr ale na szczęście nie było potrzeby żeby dzwonić 

Ja to i tak miałam wrażenie, że mój lekarz za każdym razem jak przychodziłam pytał o to samo tak jakby nie wiedział kim jestem. Ogólnie był bardzo dobry, był też chirurgiem i mial wszystkie certyfikaty niezbędne ale nie widziałam takiego zaangażowania z jego strony nawet żeby spojrzeć w moja kartę zanim wejdę do gabinetu. Numeru mi nie podał, być może na pieczątce był jak u mazi ale chyba bym do niego nie zadzwoniła po poradę 

Może miał dużo pacjentek i nie kojarzył

Mazia dokładnie, ja tez nie wiedziałam, że właśnie na pieczątce jest ten nr, ona mnie właśnie uświadomiła,że jak coś mam dzwonić, a ja że nie mam nr, a ona tytaj jest przecież:D

Na pewno miał dużo pacjentek i dodatkowo pracuje w kilku miejscach więc nie sposób wszystkich zapamiętać 

Może lepiej to skonsultować z lekarzem.

Mój też mnie nie pamiętał i jak bym zadzwoniła to nie kojarzył by na pewno o kogo chodzi . Zawsze jak przychodziłam na wizytę, a chodziłam z racji cukrzycy często to po samym fakcie że zadawała mi dużo pytać to wiedziałam że nie kojarzy mnie jako konkretnej doby tylko podprostu pacjentka jak każda inna a ma ich pewnie wiele więc wcale się nie dziwię że nie pamięta . Jakos nie jestem na tych charakterystyczną żeby mnie pamiętał :D może gdybym miała jakiegoś irokeza i tatuaże to prędzej hahha :d

U mnie dopiero teraz w 6 miesiącu mnie kojarzy 

Wydaje mi się że niektórzy lekarze faktycznej jak kobieta chodzi często to kojarzą mój lekarz jak dzwoniłam to nawet wiedział jakie leki przyjmuje praktycznie wszystko był w stanie mi przez telefon powiedzieć a do najmłodszych nie należał więc to się nazywa lekarz z zamiłowania i pasji a nie jak niektórzy przepykac dniówkę i do domu i w domu nic go nie interesuje