Ulubione piosenki Maluszka

Dj Miki, też synek lubi bardzo

A u nas Śpiewające Brzdące teraz na topie

A gang ma piosenki? Muszę poszukać :) bo my nie puszczamy dziecku bajek, you tuba itp. 

U nas najlepiej wchodzą piosenki z tego kanału: https://www.youtube.com/channel/UCfhlZKevccETBEcAIL-D0yw

Aridka ma ;) poszukaj na kanale Biedronki 

Aridka,ja też ale piosenki czasem puszczam z YouTube , poprostu dźwięk a obrazu nie pokazuje ;)

Ja wszystkim moim siostrzenca i mojemu brzdacowi sama śpiewam. Mama nam też zawsze śpiewała i do dzisiaj znam te piosenki  :)

Ja staram się puszczać piosenki bez obrazu ale zdarza się i z obrazem puścić

Polecam z całego serca aplikacje pomelody. Jest tam muzyka bardzo kreatywna, zarówno w języku polskim, jak też i w angielskim. Każdy znajdzie tam coś dla siebie:D Synek uwielbia :D

Gugus, mnie też zdarza się śpiewać synkowi.Najczesciej lubi i czasem próbuje śpiewać ze mną ale zdarzają się takie przypadki,że mnie ucisza i nie chce żeby śpiewać.

Ja uwielbiam kanał śpiewające brzdące 

PattMaz moja córeczka też ;) 

Tak u nas tez hitem są śpiewające brzdące i kanał śpiewanki. Ciągle te piosenki u nas lecą. Już wspólnie z mężemje nucimy :)

Ja często nie puszczam piosenkę z YouTube wolę sama jej pośpiewać 

My też śpiewamy, ostatnio hitem jest ,,Kurka ko- ko" albo ,,Czarna owco"

U nas kurka ko ko lub lisek lakomczuszek 

O tak Lisek łakomczuszek to też u nas hit. Chociaż jak słucham treści niektórych piosenek to się łapię za głowę jak można coś takiego ułożyć dla dziecka. Ostatnio słuchałam piosenkę o Myszce, która mama rzuciła butem . Masakra.

Mamaninki pewnie układają żeby coś się rymowało albo pasowała nie patrząc dokładnie na tekst a właściwie sens 

Tak szczególnie te stare rymowanki ja nie raz gryzę zsie w język i przekręcam na inny tekst np tu sroczka kaszke ważyła tu sobie ogonek sparzyła temu dała.... A temu ukręciła łebek i do nieba po kawałek chleba poleciala"

PattMaz to ja w innej wersji znam.