Ulubiony moment w codziennej rutynie z dzieckiem

Tak to prawda to jest piękny moment :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart:

U nas 11 miesięcy i ostatnio zaczął się tak fajnie tulić do mnie przy zasypianiu :smiling_face_with_three_hearts: to chyba najlepsze chwile :smiling_face_with_three_hearts:

Ojj ja nie mogę się doczekać tego momentu, moja się jeszcze nie chce tulić a ma 9 miesięcy , :face_holding_back_tears:

Ja uwielbiam ten moment kiedy małego kładę na klatkę piersiową i się z automatu uspokaja :face_holding_back_tears: natomiast jak bierze go mąż w ten sam sposób kładzie to ten szuka piersi u niego :joy::sweat_smile:

Oj tak przytulanie to lekarstwo na całe zło :heart_eyes: też uwielbiam, jak małe rączki oplatają szyję :heart:

1 polubienie

To u nas odwrotnie :joy: ja muszę mężowi czasem małą oddać jak już nie chce jeść a szuka bo u niego nie czuje mleka i po prostu się przytula :see_no_evil: a u mnie szuka a potem się denerwuje że nie chce jeść i tak w kółko :joy:

2 polubienia

To nie wiem dlaczego tak się zachowuje u męża :joy::sweat_smile: nie poleży tylko szuka a u mnie jak nie jest głodny to zasypia

o no to ja mam dokładnie to samo, u mnie jest wieczna pogoń za cyckiem a u męża chili

2 polubienia

Też to lubię i jeszcze aby tak już świadomie się przytuliła nie mogę się doczekać :blush::blush::blush:

Kiedy bobas się już świadomie przytula :face_holding_back_tears:?

Też mi się marzy już takie świadome przytulanie :smiling_face_with_three_hearts:

Mi też ! Nie mogę się doczekać no ale trochę jeszcze czasu pewnie do tego mamy

My dziś byliśmy cały dzień też z moją siostrą i jej rodziną i ona ma synka 3latka i on kocha się przytulać i dawać buźki i nasza mała w pewnym momencie też do niego rączki wyciągała i otwierała buźkę na buziaka :see_no_evil:
A mąż mi nie wierzył że ona już po swojemu daje buźki :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

A to chyba zależy od dziecka. Szczerze nie wiem kiedy to się zaczęło ale mały teraz przychodzi do nas i się przytula albo daje buziaki

3 polubienia

Ale to musi być urocze :star_struck:

1 polubienie

Ojeju musial widok rozczulić :heart_eyes::face_holding_back_tears:
@Karcia w sumie masz rację, dziecko się rozwija w swoim tempie
Będę wam tu raportować :laughing:

1 polubienie

Też nie wiem kiedy to jest , albo kocham cię jak powie takie momenty są piękne :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Tak, aż się wzruszyłam :face_holding_back_tears: a nie zdarza mi się to często :see_no_evil:

1 polubienie

Kurde nie mogę się już tego doczekać a to trochę jeszcze mam czasu :stuck_out_tongue:

Ale to musiało być urocze :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie