Tak to prawda to jest piękny moment ![]()
![]()
![]()
U nas 11 miesięcy i ostatnio zaczął się tak fajnie tulić do mnie przy zasypianiu
to chyba najlepsze chwile ![]()
Ojj ja nie mogę się doczekać tego momentu, moja się jeszcze nie chce tulić a ma 9 miesięcy , ![]()
Ja uwielbiam ten moment kiedy małego kładę na klatkę piersiową i się z automatu uspokaja
natomiast jak bierze go mąż w ten sam sposób kładzie to ten szuka piersi u niego ![]()
![]()
Oj tak przytulanie to lekarstwo na całe zło
też uwielbiam, jak małe rączki oplatają szyję ![]()
To u nas odwrotnie
ja muszę mężowi czasem małą oddać jak już nie chce jeść a szuka bo u niego nie czuje mleka i po prostu się przytula
a u mnie szuka a potem się denerwuje że nie chce jeść i tak w kółko ![]()
To nie wiem dlaczego tak się zachowuje u męża ![]()
nie poleży tylko szuka a u mnie jak nie jest głodny to zasypia
o no to ja mam dokładnie to samo, u mnie jest wieczna pogoń za cyckiem a u męża chili
Też to lubię i jeszcze aby tak już świadomie się przytuliła nie mogę się doczekać ![]()
![]()
![]()
Kiedy bobas się już świadomie przytula
?
Też mi się marzy już takie świadome przytulanie ![]()
Mi też ! Nie mogę się doczekać no ale trochę jeszcze czasu pewnie do tego mamy
My dziś byliśmy cały dzień też z moją siostrą i jej rodziną i ona ma synka 3latka i on kocha się przytulać i dawać buźki i nasza mała w pewnym momencie też do niego rączki wyciągała i otwierała buźkę na buziaka ![]()
A mąż mi nie wierzył że ona już po swojemu daje buźki ![]()
A to chyba zależy od dziecka. Szczerze nie wiem kiedy to się zaczęło ale mały teraz przychodzi do nas i się przytula albo daje buziaki
Ale to musi być urocze ![]()
Ojeju musial widok rozczulić ![]()
![]()
@Karcia w sumie masz rację, dziecko się rozwija w swoim tempie
Będę wam tu raportować ![]()
Też nie wiem kiedy to jest , albo kocham cię jak powie takie momenty są piękne ![]()
Tak, aż się wzruszyłam
a nie zdarza mi się to często ![]()
Kurde nie mogę się już tego doczekać a to trochę jeszcze mam czasu ![]()
Ale to musiało być urocze ![]()