Urodziny w sali zabaw

Cześć, syn dostał pierwsze zaproszenie od kolegi z przedszkola na urodzinki (5 lat) na sali zabaw. Co się kupuje solenizantowi i za jaką kwotę (kompletnie nie mam pojęcia 

). Help

Szykke, już takie tematy, byly,chyba, że ​​dwa razy w czasie - tak wszystko :) wątek ZABAWA :) 

Teraz od znajomych też słyszałam, że dzieciaki lubią dostawać bony np do empiku czy sportowego sklepu... w sumie to jakieś rozwiązanie jak jest już nastolatek ;)  

Przy miejszym to ja bym pytała  solenizanta bądź rodziców  :) 

Ja zawsze pytam wprost co dziecko chce dostać albo chociaż czym się interesuje. Nigdy nie kupuje sama bo zależy mi na tym żeby solenizant był zadowolony. Kupuje w kwocie ok 100zl. Czasem jest to 80 a czasem 120. Zależy co dziecko chciałoby dostać . Jak mama sugeruje np tak jak miałam ostatnio klocki za ok 30 zł to już wtedy dokupuje coś od siebie dodatkowo

https://hej.rzeszow.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/24190_kiedy-warto-zabrac-dziecko-do-sali-zabaw.html

Chyba najłatwiej będzie zapytać rodziców solenizanta co można by było kupić, bo nigdy nie wiesz jakie zabawki dziecko ma już w swoim domu. 

mi się wydaje że tak do 100 zł okej ja zwykle kupuje zabawki i jakieś słodycze 

Dokładnie były już takie wątki. Jeżeli nie działa łupka to wpisz w google urodziny Canpol babies forum i wyskoczą ci wszystkie wątki.

My kupowaliśmy prezent i wyszło około 130 zł, ale wydaje mi się że do 100 zł będzie ok. Jak dla chłopca to bym kupiła klocki lego i coś Słodkiego.  Czasami pytanie rodziców co kupić dziecku może być kłopotliwe dla niektórych. 

Kupuję prezenty do około 100 zł 

Zazwyczaj są to klocki Lego , wydają mi się „bezpieczne„ bo raczej wszystkie dzieci je lubią. Jak nie mam pomysłu to pytam rodziców czy dziecko się czymś konkretnym interesuje. Niedawno kupowałam voucher na trampoliny i do kina (po uzgodnieniu z rodzicem solenizanta) 

My ostatnio kupiliśmy zestaw do robienia eksperymentów, na dziale z kreatywnymi zabawkami jest duży wybór ;)

Oo też taki zestaw do robienia perfum kupiłam chrześnicy na urodzinki,  frajdy co nie miara :)

Dla chłopców też byly przeróżne,  to jest świetny pomysł:) 

Do 100 zł. Ja patrzę  zawsze  ile na danej  sali kosztuje  za osobę  +coś  więcej. 

Również uważam że ok 100zł to ani nie za mało ani nie za dużo. 

Mi koleżanka w pracy podsunęła, że ona zawsze kupuje koleżankom córek bon do Empiku na 100 zł. Myślę, że też fajny pomysł. Nie jest to typowo kasa a jednak dziecko może zdecydować co by chciało mieć.

o taki bon też super sprawa i dziecko może sobie samo coś wybrać