W czasie deszczu wcale się nie nudzę - czyli pomysły na zabawy w domu

W okresie jesienno-zimowym pogoda nie zawsze nas rozpieszcza. Oczywiście zdarza się, że zawita do nas piękna złota, polska jesień albo zima pełna śniegu. Bywa jednak i tak, że częściej towarzyszy nam szaruga, deszcz i wiatr. Oto moje sposoby na zabawy w domu z córeczką. 

Bardzo przydatne jesienną porą

pogoda czy nie pogoda mala uwielbia bawic sie na brzuszku

w brzydką pogode trzeba dziecku poświęcić dużo czasu

u nas będzie bardzo kreatywnie :slight_smile:

jak bedzie wieksza napewno zastosujemy

zawsze coś można wymyśleć

Moj maly nie lubi takiej pogody

pieczątki z ziemniaków są idealne, uwielbiałam je, mase solną też

wszystkie zabawy które będziemy organizować dziecku w deszczową pogodę będą zależeć od jego zainteresowań :wink:

ja się cały czas bawię z córką i wymyślam nowe zabawy

obecnie synek wybiera zabawy , nie pozwala mamie decydować :slight_smile: No bo przecież co mama może wiedzieć o zabawie :slight_smile:
ale co ja proponuję , jest wiele zabaw kreatywnych , więc może coś w tym kierunku , my np lubimy brać udział w kreatywnych konkursach i tworzyć wile wspaniałych rzeczy tak naprawdę z niczego :wink:

Pieczenie ciasteczek najlepsze!

moja jest za mala na takie zabawy

Mój mały jest jeszcze za mały , ale zapamiętamy na przyszłość . Ja kiedyś uwielbiałam lepić z masy solnej

My zawsze mamy wiele pomysłów na przeróżne zabawy tak więc się nie nudzimy.

Zawsze znajdzie sie sposob na nude

Kiedy za oknem pada trzeba zorganizować zabawę w domu i tu liczy się nasza pomysłowość i kreatywność.

lubiłam ciastolinę i oby mój synek tez taką zabawę polubił

Chciałabym zacząć zabawę z masą solną ale narazie córka chcę ka jeść a nie lepić