Ja kupiłam proszek dzidziuś i lovelle na początek i płyn do płukania silan biały
A odplamiacz jaki polecacie dla dzieci ?
na plamy dla mnie najlepiej sprawdza sie mydelko domol z rossmana https://www.rossmann.pl/Produkt/Odplamiacze-i-wybielacze/Domol-mydlo-galasowe-odplamiajace-100-g,268698,8329
Ja też to mydelko używam i tego Brinckmana.
A mi najlepiej działa oxy z biedronki w płynie, fioletowy
Nati na początku miałam Lovela i Dzidziuś. Oba się sprawdziły. A teraz mamy Oxy z biedronki i też super się sprawdza
Kosiaszka ja też lubię to mydełko praktycznie da radę każdej plamie. Vanischa też używam i też jest spoko
Mazia ja też mam i w proszku i stosuje do firan też :D
Ja odplamiacza używam właśnie oxy z Biedronki ale nie wpłynie tylko w proszku i muszę przyznać że bywa różnie jakieś tam mniejsze plamy szybko zaprane zabrudzenia jest w stanie usunąć natomiast z takimi większymi już ciężko zastanawiam się właśnie czy nie kupić dla porównania następnym razem tego wpłynie Czy efekt będzie taki sam czy faktycznie jest jakaś różnica
Ja używam żelu oxy tego fioletowego z biedronki on kosztuje około 10 zł i jest mniej żrący niż vanisch więc zdecydowanie polecam wcześniej miałam ten sam ale w proszku ale kompletnie mi się nie sprawdził więc nie mogę polecić
mi sie wydaje że jak plama jest w miare szybko zaprana to i zwykłe mydło sobie poradzi gorzej z taką zaschniętą ;( u nas sie zaczyna rozszerzenie diety wiec co chwila moczenie w ubranek w misce;( bo co chwila gdzies marchewka upaprane;)
Ja wlasnie kupilam ten zel ale biały zobaczymy jak sie sprawdzi zawsze staram sie plamy zapierac ale wiadomo bywaja rozne czasem sa jakiej intensywniejsze kolory które gorzej schodza cos jak juz sie zywcem nie nadaje to poprostu wyrzucam no i tyle taki urok
ja jak zapiorę żelem oxy to jest w miarę okej i plamy zaraz znikają, natomiast nie zawsze mam na to czas i nie zawsze zauważ, że jednak jakaś plama jest po jedzeniu. Ja przy córce tak się starałam by ciuszki były czyste, ale to nierealne zawsze jakieś plamy będą
Mazia przy corce to na bieżąco pewnie robiłaś a teraz przy 2 znacznie trudniej bo sie zajmiesz czym innym a w tym czasie plama zasycha
Polecam mydełko glsssowe z Rossmanna na plamy
Polecam Lovela ja piorę i nic sie nie działo. Żadnych alergii.
Aneczka nie miałam nigdy tego mydełka a też nigdy nie widziałam w Rossmanie ale obiło mi się o uszy że jest jakieś kultowe mydło właśnie na plamy
Dużo ludzi poleca takie niemieckie mydełko na plamy ale nie pamiętam nazwy
Będę musiała się za nim rozejrzeć
Teraz Mama to mydełko się dr.beckmann nazywa? o to ci chodziło?