W jakich butach chodzą teraz Wasze dzieci

W adidasach czy jeszcze w trzewikach? 

Córka w niedzielę była w lakierkach takich dłuższych ale miała grube rajtki bo był wiatr raczej staramy się ubierać do pogody a ostatnio nie rozpieszcza były dni że chodziła w adidasach ale są też dni że ubieramy coś jednak cieplejszego 

Wszystko zależy jaką mamy pogodę. Były dni, że w adidasach. Były dni zimne i deszczowe, że jeszcze Kozaki ubieraliśmy a dzisiaj np. ma buty za kostkę ale nieocieplane.

My właśnie dzis byliśmy na zewnątrz w adidasach :) ale tak jak mówię np w niedziele była w dłuższych lakierach tak że wszystko zależy jaka pogoda jest w danym dniu wiadomo że najwięcej ciepła ucieka przez stópki więc trzeba uważać żeby nie zaprawic dziecka bo o to nie ciężko 

No wszystko właśnie zależnie od tego jaka jest pogoda ale zimowe mamy już schowane raczej Są to zwykłe takie adidaski 1 ma troszkę wyższe buciki i w takich już chodzimy zarówno dzieci jak i my dorośli

Berenika uważam że w zależności od pogody ja rano jak wychodzę na spacer to zakładam cieplejszej niechodki niż w ciągu dnia bo rano jest zimniej u nas 

W adidasach 

Syn już od jakiegoś czasu chodzi w adidasach, córka też ale w chłodniejszy ostatni weekend miała buciki ocieplane do wysokości kostki

Czasem można ubrać np adidasy ale do nich grubsza skarpetkę i wydaje mi się że też będzie w porządku jak najbardziej 

Pogodq jest tak zmienna w tym roku ze z tymi butami trzeba jeszcze sobie manewrowac ;) jednego dnia kozak a na drugi dzien lekki adidas;) ale juz blizej lata wiec pewnie niebawem sandalki beda w pogotowiu;)

Trzewiki, ale dlatego, że mieliśmy od razu kupione przejściowe bez mocnego ocieplenia, bo Młoda zaczęła porządnie chodzić, gdy już śniegu nie było ani trochę. 

No i mieliśmy już jechać po adidasy, ale się ochłodziło i po robocie  ;)

Jeśli szukasz butów na ten sezon, polecam ten sklep z butami dla dzieci  - znajdizesz tam obecnie sporo nowych kolekcji obuwia dla maluchów, tak więc będziesz mogła zamówić coś dziecku jeśli potrzebujesz dla niego nowych butów. 

Osobiscie lubie firmę Emel. 

U nas niby adidasy,ale jak były 2 stopnie i wiało to zimowe też córka nosiła. Ja pamiętam raz świeciło słońce nie sprawdziłam pogody ,a na dworze zimnica, potem mrzawka,a ja w tenisówkach. Myślałam,że zamarzne

U nas chodzi w botkach ale musimy się wybrać na zakupy żeby jej kupić właśnie adidaski 

U nas problemu nie ma , bo syn jeszcze nie chodzi więc porostu niechodki za kostkę :) Starszak natomiast w zależności od pogody , rano zazwyczaj jeszcze za kostkę a jak jest ciepło to adidasy :) 

my nawet niechodek nie mamy ;) tylko skarpety kombinezonik i tyle ;) ale chyba musimy sie rozejrzeć nad jakimiś bambszami;)

Aniska to ja tak samo:p skarpety albo rajty i po problemie:D

Moja w adidasach już śmiga . Chociaż ta pogoda to jest taka że masakra :D koniec kwietnia a tu śnieg potrafi padać jescze 

My mamy takie nieocieplane lakierki ale na zasadzie kozaka w sensie dłuższe chodź ostatnio śmiga w adidasach bo jest jej wygonie 

Właśnie jak dziecko już chodzi to już trzeba o bucikach myśleć a nie są wcale takie tanie 

My wyciągnęliśmy już i chodzimy w adidasach ale zimowe też jeszcze są nie schowane. Teraz taka pogoda nieprzewidywalna że z tym różnie bywa