Ja pierwszą córkę urodziłam w 41 tygodniu drugą w 38 i syna również w 38 tygodniu ciąży ![]()
A co do spamu mi już się nie chce upominać bo mam wrażenie że to nic nie daje ostatnio
niektóre osoby napewno te upomnienia dziewczyn czytają a w raz to samo robią ![]()
Niby tak ale jak nie będziemy upominać to za 2-3 miesiące będzie tylko kilka wątków aktywnych bo na resztę nie będzie się chciało nawet odpowiadać bo jaki sens ma odpisywanie ciągle na to samo. To nie chodzi tylko o nas czyli o dziewczyny które są dłużej ale te o nowe użytkowniczki bo robi się bałagan i one też nie ogarną tego poNiej. Kto zostaje nami dłużej niż miesiąc zazwyczaj przyznaje nam racje i sam później upomina ![]()
Dlatego mnie tu w grudniu nie było prawie wcale, wchodząc i patrząc ile tego jest odpuszczałam ![]()
U mnie cesarka zaplanowana była w 39 tygodniu.
Ja też bardzo rzadko zaglądałam. Czasami coś tam próbowałam nadrobić, ale moje próby dobrnięcia do końca nowych powiadomień spełzły na niczym ![]()
![]()
W 39 tygodniu dwie planowane cesarki.
W 6 miesiącu , ale maluszek nie przeżył.
U mnie identycznie
jak zauważyłam co się dzieje to trochę się nawet pod nosem śmiałam
fajny produkt , ale skąd też brać tyle czasu na pisanie po kilka godzin ![]()
Mam nadzieję , że od stycznia będzie jak w poprzednich miesiącach. Czyli spokojnie i wartościowo ![]()
Tez czasami wchodziłam po 3h przerwy i nie ogarniałam ![]()
![]()
ale jakos udawało sie nadrabiac ale tak jak piszecie ciezko bylo co gdzie i o czym dziewczyny pisaly ![]()
Teraz już wydaje mi się że spokojniej jest ![]()
Poczekajmy az oglosza co jest do testow ![]()
![]()
W sumie racja
to nie chwalę za wczasu ![]()
3 h i dużo nadrabiania , a weź tak odpuść jeden dzień to nie do ogarnięcia ![]()
To juz level hardcor ![]()
![]()
![]()
Dokładnie ciekawe co w tym miesiącu będzie do testów
może po niedzieli już będzie wiadomo jakie produkty
fajnie jak były by jakieś produkty chigieniczne do testowania ![]()
Zawsze to są fajne produkty ![]()
Oczywiście i przydatne bardzo
ja lubię testować ich produkty , jak narazie wszytkie mi się świetnie sprawdzają ![]()
Ja w 41 tyg po odejściu wód bez wywoływania mały 4315g i 60cm
Oj zgadzam się, pod koniec grudnia ilość nowych wątków była tak duża, że nawet nie próbowałam odpisywać. Skupiłam się na tych 2/3 w których wiedziałam o co chodzi, bo co wejście na forum to kilka nowych wątków.
ja rodzilam w 36+6 i 38+1
@Maja.zielonka to Ty bys nie chciala widzieć ile ja mam nie przeczytanych ![]()
![]()
a tylko odpuściłam ostatnie 2tyg zeby dojsc do siebie po porodzie ![]()
To już jest do nienadrobienia ![]()