W którym tygodniu urodziłyście?

Pierwsza ciąża 40+4
Druga 39+1❤️

1 polubienie

Pierwszą córkę w 42 tyg, poród wywoływany, za to dwójkę pozostałych w 40 tyg - drugą córkę urodziłam dwa dni przed terminem a syna w dniu terminu :slight_smile:

1 polubienie

36 przez CC, ciąża bliźniacza :grinning:

2 polubienia

Wow i jak sobie radzicie? :wink:

Zawsze byłam ciekawa jak sobie radzą mamy z bliźniakami . Masz pomoc i wsparcie bliskich ?

Właśnie szczerze powiem, że bałam jak sobie dam radę, a musze przyznać że jest super. Nawet mam czas aby napić się ciepłej kawy​:wink: Bliźniaki mają zaraz 6 miesięcy i już coraz bardziej kumają, że mają towarzysza obok :wink:

2 polubienia

O tak dzieci są niesamowite :stuck_out_tongue: mój 3 miesięczny też lubi starszą siostrę (prawie 2lata). Aa nie ma z nią lekko już musi jej kawki i herbatki spijać z filiżanki :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Urodziłam w 39 tygodniu.

1 polubienie

To u mnie shnek ma 6 miesiecy a córka w czerwcu będzie mieć 2 latka , i siostra przytula braciszka a ten łapie za wlosy i wplątuje swoje małe paluszki🙈 muszę wyciągać bo jest krzyk, a dziś corka mu pod nos swoje stopy podstawiała…czuję że to będzie wielka miłość rodzeństwa🤣

1 polubienie

To u nas jest odwrotnie córka jest agresorem bardziej, a brat cierpliwie to znosi :rofl:

3 polubienia

Brzmi jak rodzeństwo idealne :rofl::heart:

U nas to samo, aż strach zostawić ich na sekundę samych :smile:

41+4, poród był wywoływany. :tipping_hand_woman:

1 polubienie

Hahah ogólnie to moja córka też taki szogun , raz wzięła taką wielką lalką i zaczęła wkładać do fotelika synka i jak układała ją tam to głową lalki udeżyła się w czoło. I niestety za to lalce się oberwało , rączką ją zbiła🤣
@daga1271 hahah ja się boje synka zostawiać na kocyku na dywanie bo boję się że córka na niego wbiegnie :rofl: albo stanie​:see_no_evil: jak leżał na macie edukacyjnej to oczywiście położyła się koło niego i prawie się wturlała po nim …muszę jej cały czas pilnować :rofl:

Ja ostatnio wchodzę do pokoju a tam starszy młodszego turla po macie :smile:i nawet dobrze mu to wychodziło

1 polubienie

No to bardzo się w brzuchu mamy podobało :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Hahah ach te nasze kochane dzieciaczki :rofl: ja czekam z myślą jak synek będzie większy czy będzie się razem bawić z siostrą jak ja z moim bratem . Też z bratem byliśmy rok po roku , i zawsze się ze sobą dobrze dogadywaliśmy. Liczę że moje dzieci tak samo się będą dogadywać.

1 polubienie

Ja też mam taką nadzieję. Wszyscy mi powtarzają że teraz jest ciut ciężej bo potem dzieci się będą super dogadywac

1 polubienie

O tak u nas to samo :stuck_out_tongue: potem przynajmniej sami będą sobie zabawy wymyślać xd

Tak mi mówili że najgorszy jest pierwszy rok. Później już dzieci zaczynają się razem bawić i bić o zabawki🤣

3 polubienia