Pierwsza ciąża 40+4
Druga 39+1❤️
Pierwszą córkę w 42 tyg, poród wywoływany, za to dwójkę pozostałych w 40 tyg - drugą córkę urodziłam dwa dni przed terminem a syna w dniu terminu ![]()
36 przez CC, ciąża bliźniacza ![]()
Wow i jak sobie radzicie? ![]()
Zawsze byłam ciekawa jak sobie radzą mamy z bliźniakami . Masz pomoc i wsparcie bliskich ?
Właśnie szczerze powiem, że bałam jak sobie dam radę, a musze przyznać że jest super. Nawet mam czas aby napić się ciepłej kawy:wink: Bliźniaki mają zaraz 6 miesięcy i już coraz bardziej kumają, że mają towarzysza obok ![]()
O tak dzieci są niesamowite
mój 3 miesięczny też lubi starszą siostrę (prawie 2lata). Aa nie ma z nią lekko już musi jej kawki i herbatki spijać z filiżanki ![]()
![]()
![]()
Urodziłam w 39 tygodniu.
To u mnie shnek ma 6 miesiecy a córka w czerwcu będzie mieć 2 latka , i siostra przytula braciszka a ten łapie za wlosy i wplątuje swoje małe paluszki🙈 muszę wyciągać bo jest krzyk, a dziś corka mu pod nos swoje stopy podstawiała…czuję że to będzie wielka miłość rodzeństwa🤣
To u nas jest odwrotnie córka jest agresorem bardziej, a brat cierpliwie to znosi ![]()
Brzmi jak rodzeństwo idealne ![]()
![]()
U nas to samo, aż strach zostawić ich na sekundę samych ![]()
41+4, poród był wywoływany. ![]()
Hahah ogólnie to moja córka też taki szogun , raz wzięła taką wielką lalką i zaczęła wkładać do fotelika synka i jak układała ją tam to głową lalki udeżyła się w czoło. I niestety za to lalce się oberwało , rączką ją zbiła🤣
@daga1271 hahah ja się boje synka zostawiać na kocyku na dywanie bo boję się że córka na niego wbiegnie
albo stanie:see_no_evil: jak leżał na macie edukacyjnej to oczywiście położyła się koło niego i prawie się wturlała po nim …muszę jej cały czas pilnować ![]()
Ja ostatnio wchodzę do pokoju a tam starszy młodszego turla po macie
i nawet dobrze mu to wychodziło
No to bardzo się w brzuchu mamy podobało ![]()
Hahah ach te nasze kochane dzieciaczki
ja czekam z myślą jak synek będzie większy czy będzie się razem bawić z siostrą jak ja z moim bratem . Też z bratem byliśmy rok po roku , i zawsze się ze sobą dobrze dogadywaliśmy. Liczę że moje dzieci tak samo się będą dogadywać.
Ja też mam taką nadzieję. Wszyscy mi powtarzają że teraz jest ciut ciężej bo potem dzieci się będą super dogadywac
O tak u nas to samo
potem przynajmniej sami będą sobie zabawy wymyślać xd
Tak mi mówili że najgorszy jest pierwszy rok. Później już dzieci zaczynają się razem bawić i bić o zabawki🤣