Wada słuchu

Po urodzeniu dziewczynek najważniejsze było dla mnie badanie słuchu. Strasznie bałam się, że któraś z Nich może mieć niedosłuch, tak jak ja albo moja siostra. Na szczęście wynik był dobry, co nie oznacza, że nadal nie boję się o ich zdrowie.

najlepiej jak dziecko jest zdrowe, każdy rodzic chce dla dziecka jak najlepiej

no dla rodzica zdrowe i szczesliwe dziecko jest najwazniejsze

u nas jest wszystko w porzadku, mala slyszy swietnie ale wlasnie to nie znaczy ze zawsze bedzie wszystko dobrze i trzeba pilnowac, sprawdzac

my mieliśmy dodatkowe badanie słuchu bo parę dni po urodzeniu mała musiała dostać antybiotyk ale wszystko było i jest w porządku

kurcze ze mna lezala pani - jej dziecku robili badania kilka razy i wychodzilo na to ze nie slyszy nie wiem co dalej mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy

a czy takie badanie moze byc mylne ? chodzi mi o tą dziewczynke co nie slyszala czy moglo byc tak ze miala tam jeszcze wody plodowe lub cos czy to oznacza ze nie bedzie slyszala?

u nas na szczęście wszystko jest w porządku i każdego dnia się o tym przekonuje, jak moje dziecko ma doskonały słuch

im szybciej się zauwazy tym lepiej

moje dzieci mają doskonały słuch nawet mucha nie może latać w pokoju,bo im przeszkadza:( czasem myślę,że córeczka ma czujnik leżenia w łóżeczku,bo gdy ją do niego wkładam to od razu zaczyna płakać:)

jak na razie to u mojej córci wszystko wporządku ze słuchem i jak dotąd nie miała mwrażenia że coś jest nie tak

u nas też wszystko ok

czasami tak bywa ze rodzice zdrowi a dziecko ma wade i odwrotnie

Super, że wszystkie dzieci w Polsce mają sprawdzany słuch dzięki WOŚP :wink:

na szczescie tak

działalność WOŚP jest godna polecenia, warto ją wspierać

jak byłam w szpitalu to małej sprawdzali i wszystko było ok

u nas też nie było problemów

U nas nie ma problemu ze słuchem. Córka ma go bardzo dobry,.

u nas na szczescie tez ma dobry