Wada wzroku a ciąża – co powinnaś wiedzieć?

Kontrole zawsze warto zrobic

To ważne by kontrolować, ale na różnych lekarzy się trafia…

ja do okulisty sie nie wybierałam nigdy

Justna umow sie warto

ja byłam u okulisty przy okazji badań lekarskich do pracy, zawsze warto sprawdzić, szczególnie jeśli odczuwamy jakiś problem

ja nie byłam u okulisty ani w pierwszej ani w drugiej ciąży, wzrok w ciąży trochę się pogorszył, ale po porodzie wszystko wróciło do normy

Będąc w ciąży, chciałam zmienić okulary (oprawki), ale w optyku poinformowano mnie, że to nie ma sensu, bo wzrok mógł mi się pogorszyć…

Agnieszka ,bo to prawda, ja okularów nie noszę,ale siostra owszem i miała podobnie.

Zgadzam sie lepiej poczekac z wymiana oprawek

U nas naszczescie nie ma wady chociaz bylo podejrzenie

Dobrze ze tylko podejrzenie

gdzie polecacie kupic okulary w sklepie czy u optyka

Justyna jeśli chodzi o zakup okularów to oczywiście tylko i wyłącznie jak dla mnie w gre wchodzi optyk . Sama mam wadę wzroku i nosze na codziennie okulary przed porodem bardzo się obawialam o swój wzrok ale okazało się ze moja wada nie jest na tyle zła aby cos mogło się pogorszyć

to znaczy nie chodzi tu zeby dla mnie kupowac okulary tylko dla partnera bo on chodzi w okularach i dlatego sie pytam gdzie najlepiej je kupic

ja mam na szczęście dobry wzrok

całe szczęście że nie mam problemów ze wzrokiem

Dobrze ze nie macie problemow z wzrokiem

Moja kolezanka przed porodem zbadala wzrok i cale szczescie ni okazalo sie ze miala silna wade wzroku i nie mogla rodzic sn tylko odrazu cc dlatego warto przebadac wzrok

No tak wada wzroku to wskazanie cc

ja nie mam problemu ze wzrokiem