Kontrole zawsze warto zrobic
To ważne by kontrolować, ale na różnych lekarzy się trafia…
ja do okulisty sie nie wybierałam nigdy
Justna umow sie warto
ja byłam u okulisty przy okazji badań lekarskich do pracy, zawsze warto sprawdzić, szczególnie jeśli odczuwamy jakiś problem
ja nie byłam u okulisty ani w pierwszej ani w drugiej ciąży, wzrok w ciąży trochę się pogorszył, ale po porodzie wszystko wróciło do normy
Będąc w ciąży, chciałam zmienić okulary (oprawki), ale w optyku poinformowano mnie, że to nie ma sensu, bo wzrok mógł mi się pogorszyć…
Agnieszka ,bo to prawda, ja okularów nie noszę,ale siostra owszem i miała podobnie.
Zgadzam sie lepiej poczekac z wymiana oprawek
U nas naszczescie nie ma wady chociaz bylo podejrzenie
Dobrze ze tylko podejrzenie
gdzie polecacie kupic okulary w sklepie czy u optyka
Justyna jeśli chodzi o zakup okularów to oczywiście tylko i wyłącznie jak dla mnie w gre wchodzi optyk . Sama mam wadę wzroku i nosze na codziennie okulary przed porodem bardzo się obawialam o swój wzrok ale okazało się ze moja wada nie jest na tyle zła aby cos mogło się pogorszyć
to znaczy nie chodzi tu zeby dla mnie kupowac okulary tylko dla partnera bo on chodzi w okularach i dlatego sie pytam gdzie najlepiej je kupic
ja mam na szczęście dobry wzrok
całe szczęście że nie mam problemów ze wzrokiem
Dobrze ze nie macie problemow z wzrokiem
Moja kolezanka przed porodem zbadala wzrok i cale szczescie ni okazalo sie ze miala silna wade wzroku i nie mogla rodzic sn tylko odrazu cc dlatego warto przebadac wzrok
No tak wada wzroku to wskazanie cc
ja nie mam problemu ze wzrokiem