Waga po ciąży

mamaEm jak tam twoja kruszyna ? 

my dopiero w grudniu bilans i szczepienie;) ale ostatnio ja ważyłam to nawet 10 nie wazy ale w góre poszła sporo tylko jak ją tu zmierzyć macie jakieś sposoby?:D

co do wagi po porodzie to sie tak wraca chyba stopniowo ;) ja waże tyle co przed odchudzaniem zanim w  ciaże zaszłam;)  jeszcze 2 tygodnie temu nawet było 2 kg mniej ale wczoraj znowu  podskoczyło;) 

Aniss nie pomogę ja mu z mam problem mojego 8 miesięcznika zważyć nie zważę zmierzyć nie mma pomyśli ciężko zdjęcie było zrobić w pozycji leżącej na 8 miesięcy 

myślę ze nie ma co az tak patrzec na te kg. Kiedys w końcu spadną.Nasi faceci przeciez jak sie zważą raz na pół roku to jest świeto a tak ich kochamy nawet jak przytyją wiec oni powinni miec z nami tak samo :D

Z tą waga niestety jest różnie. Raz wzrośnie raz spadnie . Idzie zima więc nie ma co się przejmować.🙂

Aniss 74,5 cm i 9,100 :P powiedziała Pani doktor, że raczej z tych drobnych, a mi się wydaje że taki pulpecik z niej:p

Anis to moze przystaw ja do ściany, zaznacz sobie i potem zmierzysz tą odleglość od podłogi do zaznaczonego? 

Mi miesiąc po porodzie zostało 2kg na plus :slight_smile: