Taaa mi też tak mówili, a ja głupia wierzyłam. Teraz jak patrzę na zdjęcia z 3 trymestru to widzę jak bardzo mnie okłamywali ![]()
W ciąży też miałam takie podejście- ale byłam szczupła, czego ja się czepiałam!
Teraz natomiast jak patrzę na zdjęcia z okresu ciąży nie wierzę, że takiego dużego arbuza nosiłam! ![]()
Ja tez w ciazy mialam wrazenie ,ze mam jakis maly brzuszek , teraz patrze na zdjecia i stwierdzam , ze jednam ciezarowka ![]()
![]()
15 kg przytylam w ciąży . Tydzień po porodzie zostało mi 2 kg na plusie
Ja najbardziej ten brzuch widziałam jak patrzyłam na osoby bez brzucha, albo jak nagle gdzieś nie mogłam przejść ![]()
@Paula1997b no to fenomenalny wynik
O kurcze to gratulacje @Paula1997b
Ja ostatecznie w ciaży przytyłam 6 kg, jestem 3 tygodnie po porodzie a waga pokazuje -10 kg oby tak zostało, nie mogę sie zaniedbać. Mam PCOS i tesknię za tym jak byłam bardzo szczuplutka dlatego mam nadzieję, że hormony sie ustabilizowały i nie będę mieć problemów z wagą.
Ja 27tc i narazie niecale 4kg na plusie. Mam nadzieję, że bardzo nie przytyje
bo do najmniejszych przed ciażą nie należałam
Pozdrawiam ja i moje jak do tej pory 13 kg
należę do tych mniejszych, ale nie wiem skąd te kg, ja po prostu mrugam i mam kg więcej!
myśle, że tak do 18/20 dobije
alee w sumie bardzo lubię patrzeć jak moje ciało się zmienia i trochę się nie mogę doczekać tego całego procesu jak już będzie po porodzie i jak będę wracała do formy ![]()
@Kalusia161 ja w poprzedniej mialam 8kg w obecnej 5kg w mam 33tc i tez nie jestem jak to nazywasz z najmniejszych takze zobaczymy
duzo chyba geny robią
Mi w pewnym momencie waga poleciała do góry tak że nie nadążałam, a ostatnio kiedy po wizycie dzieci przybrały w sumie 0.7kg a za tydzień kolejne 0.4kg moja waga stoi w miejscu
jeszcze miesiąc i na razie +15kg. Jestem bardzo wysoka i jakoś się to rozłożyło, oprócz brzucha, bo już zaczyna się robić ogromny ![]()
U mnie się objętościowo jedynie rozmiar palca zmienia ahahhahahahhs muszę się na to przerzucić ![]()
A to w ogole tez masakra , ja musialam.za wczasow obraczke i zareczynowy sciagnac bo pewnie bym mysialam paluchy poobcinac ![]()
Ja to juz w połowie ciąży musiałam obrączkę zdjąć, a zaszłam w ciążę miesiąc po ślubie więc za długo się nie nanosiłam
Teraz po porodzie dopiero po 3 miesiącach zaczęłam jako tako wciskać na palec ale już tak mi dziwnie ze nie mogę się przyzwyczaić i rzadko noszę. Mąż się wkurza tylko ![]()
U mnie też, miałam ogromny brzuch, a poza tym jakoś szczególnie nie było widać tych dodatkowych kilogramów ![]()
ja noszę i chyba juz do konca bede nosic. poprzednio w okolicy 7-8 msca musialam w poszczególne dni zdejmować ale wtedy były upaly
U mnie poszlo na razie w brzuch.
W pierwszej ciazy kolo.6 miesiaca musialam pbraczke zdjac bo mi puchly palce bardzo (i igolnie wszystko). Teraz dalej noszę bo mam nawet luz tak jak zawsze
Ja rodzilam w sierpniu wiec tez sie balam ,ze ktoregos dnia wstane rano i juz nie ściągnę, dlatego wolalam szybciej niz pozniej przezywac ,ze trzeba rozciac .tym bardziej ,ze dlonie i stopy puchly mi w oczach🫣
Nie muszę mówić że zapomniałam o obrączce i czekam na mrozy
generalnie jest ok , ale muszę niedługo się jej pozbyć
Jutro mój synuś kończy 5 miesiecy. Aktualnie 15 tydzień ciąży i schudłam 1 kg