Walentynki 2025

U mnie na dzień kobiet też raczej nie są to jakieś drogie prezenty, tylko symbolicznie jakieś kwiatki, czekoladki albo wspólne wyjście na kawę. 

U nas kwiatki symbolicznie. Ale siostra mojego męża przegina bo kupuję kwiatki od swojego 6 letniego syna dla wszystkich,,cioc,, i jeździ z tymi kwiatkami a później mąż też musi kupować eh na rękę mi to nie jest 

MojeM, zgadza się:)

Mi wystarczy na codzień mile słowo, że obiad smaczny ,czy pościel nowa zalozona i ładnie pachnie - to cieszy ,pierdoły,  a cieszą :)

Ale no tak z pierdół świat się składa na całość  ;) 

Karoliga,  hahah eee  to nie chce myśleć co  wyprawia w święta- teraz wielkanocne ida - strach się bać, hehhe ;) 

ja mam tak że mam imieniny  i dzień kobiet jednego dnia więc jest trochę gości małych prezentów i kwiatków 

Dzisiaj sobie uświadomiłam , że wkrótce walentynki :wink: ogólnie to ich nie świętujemy :wink: a jak u was ? Może macie jakieś pomysły na prezent ? Tak myślę czy nie zaskoczyć męża :wink:
Na chwilę obecną prezent , który mój mąż najcieplej wspomina to album ze zdjęciami z różnych zakątków świata :slight_smile: ludzie z całego świata robią karteczki z dedykacją na tle pięknego miejsca. Przeważnie działa to tak , że trzeba wpłacić około 10 zł na zbiórkę wybranego chorego dziecka

2 polubienia

My walentynki spędzamy w domu, ja przygotowuje kolację , chłopak jakis deser kupuje i siedzimy w domu przed telewizorem :slight_smile: za dużo ludzie w ten dzień wszędzie na mieście

1 polubienie

Tak , tutaj prawda , wszystkie restauracje oblegane i nawet się wychodzić nie chce :confused: może też swojemu zrobię jakąś romantyczną kolację :wink:

Taka romantyczna kolacja myślę , że super sprawa, a na miasto można wyjść w innym czasie . U nas to już rezerwacje dawno wszyscy robią :see_no_evil: tak samo jak na dzień kobiet

My w tym roku walentynki spędzimy z dziećmi myślę z mężem jak dzieci usną wypić drineczka. Zaplanowałam zrobić pizzę w kształcie serca nawet mąkę do pizzy kupiłam dziś na promocji w biedrze :rofl: do tego zamówiłam album z personalizacją z tylko naszymi zdjęćmi będzie to taki prezent walentynkowy dla nas :hugs: kolacja robiona w domu zawsze trochę taniej niż w restauracji , do tego myślałam zrobić ciasto w kształcie serca ale nie wiem jak to wyjdzie :smile:

Ja to bym chciala po prostu sie wyspac :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: w ogole nie mam ochoty wychodzic do restauracji. Wystarczy kapiel (pierwsza po połogu) i wyspac siw :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Ja planuje zrobić jakąś smaczną kolację- albo steki albo burgery i jakiś deser do tego. Może lava cake bo to się mega szybko robi i jest bardzo dobre

Odświeżam wątek - mamcie, jakie plany na ten rok? My na spokojnie w domku :heart_eyes:. Będzie pyszna zimowa herbatka, póki sezon :smile:, domowa pizzka i brownie na deser :heart:

1 polubienie

My w domku :heart:. Będzie domowa pizzka i deserek :grin:

Planow , jakotakich nie mamy , nasza najwieksza miloscia jest nasza corka i napewno nie chcielibysmy spedzac tego dnia bez niej (zreszta jak kazdego innego :see_no_evil:) oczywiscie czasem gdzies chetnie sie wyrwiemy , ale to nasz pierwszy wspolny rok , a na wyjscia jeszcze przyjdzie czas . Kocha sie caly rok , ale to mile jesli maz sie postara :wink: , my juz prezent dla taty mamy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ja po prostu cos zamowie… o ile w ten dzien bedzie taka mozliwosc :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Raczej spedzimy w domu , jakies dobre jedzonko zreszta dzieci chore wiec niema wyjscia :rofl::speak_no_evil:

1 polubienie

To one chyba całe ferie są chore ? Biedne :worried:

1 polubienie

My w domu, nie uda nam się ogarnąć opieki do dzieci tym bardziej że młodsza chora. Pewnie zamówimy jakieś jedzonko, będą drobne prezenty

Tak juz drugi tydzien leci jak sa chore :confused:

Czyli idealnie po prostu :yum: :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie