WAŻNE! Opinie testerek Canpol babies

Drogie mamy, przypominamy, że testerki, które otrzymały od nas zestawy do testowania są zobowiązane do napisania opinii o produktach (lub jeśli mama dopiero jest w ciąży, to po pojawieniu się maluszka i przetestowaniu akcesoriów). Wasze opinie są dla nas bardzo ważne, dlatego prosimy o regularne zamieszczanie recenzji oraz uzupełnienie brakujących wpisów. Linki do produktów testowanych w danym miesiącu są zawarte w mailach informujących o wygranej :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękujemy :sparkling_heart:
Mamy z Canpolu

11 polubień

wazne przypomnienie
ja staram sie opisywac po przetestowaniu jak najszybciej
dla mnie opinie innych mam tez sa wazne i dzieki temu sporo rzeczy kupilam

O tak :stuck_out_tongue: ja specjalnie wchodziłam ostatnia na e-mail, bo wątku nie mogłam znaleźć :stuck_out_tongue: tabletki jeszcze testujemy, więc parę słów napiszę niebawem :slight_smile:

Ja właśnie też jeszcze jestem w fazie testów, ale podgrzewacza.
Ale to bardzo ważne przypomnienie, dosłownie rano myślałam o tym że czas tak szybko leci- podgrzewacz mam już od miesiąca a jeszcze nie napisałam opinii :see_no_evil:

1 polubienie

Staram się po przetestowaniu napisać zawsze opinie. Ale dziękuję za przypomnienie:)

Zaraz wchodze na email i popsrawdzam czego ewnatualnie brakuje.

Mi się wydaje, że jestem na bieżąco z pisaniem swoich opinii, ale to zweryfikuje żeby nie było wtopy :grinning::sunglasses:

Ważny komunikat :grin:
Ja staram się od razu pisać opinię i wydaje mi się, że niczego nie przeoczyłam.

Na bank pisałam o posgrzewaczu i o ekspresie :partying_face: ale tez zobacze czy aby na pewno wszystko napisalam 🩷

@CanpolBabies_Redakcja dziękuję za ten post. Teraz się zorientowałam, że pisałam opinie nie tam gdzie trzeba :see_no_evil: za co przepraszam i obiecuję poprawę.

1 polubienie

Ja napisałam gdzies indziej o expresie :sweat_smile::sweat_smile: ale już uzupełniam i jestem na bieżąco 🩷

Pamiętam. Co udało się już przetestować to opinia została napisana

O rany mi coś mogło umknąć :thinking::thinking::thinking: fajnie by było abyś Redakcjo może oznaczyła w danym poście mamę która tego nie zrobiła ???

@MamaSloneczka mozecie sie nie zgodzic ale uwazam ze to już po naszej stronie i nasz problem pilnowac by w danym poscie byla opinia
same z wlasnej woli sie na to zgodzilysmy
ciężko byłoby moim zdaniem by redakcja w kazdym poście co miesiac po 20 osob pilnowala upominala

2 polubienia

Też jestem tego zdania, dla nas to 3 minuty żeby sprawdzić czy pod linkiem z maila jest nasza opinia

1 polubienie

Wychodzę z luźnym zapytaniem :wink::wink:
Ale masz racje naszą rolą jest pilnowanie się z opiniami :wink:

Ja jestem w ciąży i niedługo będzie dużo opinii :smiling_face_with_three_hearts:

Staram się pisać opinie , jestem z córką dopiero na etapie rozpoczynania testów bo wcześniej karmiłam tylko piersią :smiling_face_with_three_hearts:

Tu się też zgadzam. Redakcja swoje zrobiła i wysłała do testów to my powinniśmy pamiętać o tym :sweat_smile:

1 polubienie

Dobrze że przypominacie. Starałam się zawsze robić to na bieżąco ale ostatnio się troszkę zapuściłam :neutral_face: już się biorę do roboty :slightly_smiling_face:

Dobrze , że redakcja przypomina . 🫶🏻❤️

1 polubienie