Drogie mamy, przypominamy, że testerki, które otrzymały od nas zestawy do testowania są zobowiązane do napisania opinii o produktach (lub jeśli mama dopiero jest w ciąży, to po pojawieniu się maluszka i przetestowaniu akcesoriów). Wasze opinie są dla nas bardzo ważne, dlatego prosimy o regularne zamieszczanie recenzji oraz uzupełnienie brakujących wpisów. Linki do produktów testowanych w danym miesiącu są zawarte w mailach informujących o wygranej 
Dziękujemy 
Mamy z Canpolu
11 polubień
wazne przypomnienie
ja staram sie opisywac po przetestowaniu jak najszybciej
dla mnie opinie innych mam tez sa wazne i dzieki temu sporo rzeczy kupilam
Ja właśnie też jeszcze jestem w fazie testów, ale podgrzewacza.
Ale to bardzo ważne przypomnienie, dosłownie rano myślałam o tym że czas tak szybko leci- podgrzewacz mam już od miesiąca a jeszcze nie napisałam opinii 
1 polubienie
Staram się po przetestowaniu napisać zawsze opinie. Ale dziękuję za przypomnienie:)
Zaraz wchodze na email i popsrawdzam czego ewnatualnie brakuje.
Mi się wydaje, że jestem na bieżąco z pisaniem swoich opinii, ale to zweryfikuje żeby nie było wtopy 

Ważny komunikat 
Ja staram się od razu pisać opinię i wydaje mi się, że niczego nie przeoczyłam.
Na bank pisałam o posgrzewaczu i o ekspresie
ale tez zobacze czy aby na pewno wszystko napisalam 🩷
@CanpolBabies_Redakcja dziękuję za ten post. Teraz się zorientowałam, że pisałam opinie nie tam gdzie trzeba
za co przepraszam i obiecuję poprawę.
1 polubienie
Ja napisałam gdzies indziej o expresie 
ale już uzupełniam i jestem na bieżąco 🩷
Pamiętam. Co udało się już przetestować to opinia została napisana
@MamaSloneczka mozecie sie nie zgodzic ale uwazam ze to już po naszej stronie i nasz problem pilnowac by w danym poscie byla opinia
same z wlasnej woli sie na to zgodzilysmy
ciężko byłoby moim zdaniem by redakcja w kazdym poście co miesiac po 20 osob pilnowala upominala
2 polubienia
Też jestem tego zdania, dla nas to 3 minuty żeby sprawdzić czy pod linkiem z maila jest nasza opinia
1 polubienie
Ja jestem w ciąży i niedługo będzie dużo opinii 
Staram się pisać opinie , jestem z córką dopiero na etapie rozpoczynania testów bo wcześniej karmiłam tylko piersią 
Tu się też zgadzam. Redakcja swoje zrobiła i wysłała do testów to my powinniśmy pamiętać o tym 
1 polubienie
Dobrze że przypominacie. Starałam się zawsze robić to na bieżąco ale ostatnio się troszkę zapuściłam
już się biorę do roboty 
Dobrze , że redakcja przypomina . 🫶🏻❤️
1 polubienie