Jestem w stanie stwierdzić co to za lekarz po Twoim poście, bo mi wyjaśniano to dokładnie w ten sam logiczny sposób:) i to powinien mówić każdy! przydatne info dla każdej mamy, chociażby na przyszłość
Trzymając w ręku pozytywny test ciążowy, większość z nas odczuwa masę przeróżnych emocji - radość, wzruszenie, dumę, niepokój a może i strach. Wielkie wydarzenia zawsze niosą ze sobą różne odczucia, wiadomo. Ale czy, drogie mamy, przeszło Wam wtedy przez myśl, że skrzywdziłyście swoje dopiero co powstałe maleństwo?
Tez biłam się z myślami bo chodziłam na rehabilitacje po operacji kolana ale jak tylko miałam cień wątpliwości to od razu przestałam i jak się okazało po kilku dniach test wykazał jasna kreseczkę na szczęście maleństwo całe i zdrowe
nie warto tak panikować ![]()
Papierosy nie palę, alkohol to czasami piłam ale piwo i szczerze strasznie mi smierdziało jeszcze zanim dowiedziałam się że jestem w ciąży.
Ja będąc w 3cim tyg ciąży miałam rentgen zatok. Oczywiście nie wiedziałam o ciąży. Na szczęście z dzidzia wszystko ok. To prawda że natura wie lepiej…i na wczesnym etapie obowiązuje zasada wszystko albo nic.
moje koleżanki rozpoznają ciąże jedna drugiej gdy któraś bez powodu rezygnuje ze wspónlej kawki. od razu wysyłają z testem do wc ![]()