Weselny outfit

Dziewczyny !;) szukam ,szukam  i nic . Zbliża się ślub w mojej rodzinie poszukuję jakieś sukienki / kombinezonu / garnituru . Brzuch mam jeszcze nie taki jak bym chciała po porodzie a chciałabym to ukryć ubraniem . Macie jakieś polecajki ? 

Ja zakładałam garnitur. Bluzka luźniejsza , wpuszczona w spodnie. Było elegancko a garnitur naprawdę kobiecy. Kombinezon chyba jeszcze bardziej uwidoczni brzuszek. Tak mi się wydaje. Sukienki też są bardzo fajne , ale tutaj trzeba się naszukać żeby znaleźć odpowiedni fason. Najważniejsze to się nie stresować  , twoje kształty są takie jakie są z konkretnego powodu :) 

kiedyś zakładałam takie majtki wyszczuplające ;) z wysokim stanem i brzuszek faktycznie wyglądał na szczupły. Bałam się , że będą bardzo niewygodne , ale w sumie było ok. 

Kombinezon bym chyba odpuscila , albo garnitur albo sukienka :) 

Też mi się wydaje że kombinezon chyba najbardziej podkreśla brzuch. Garnitur z luźną bluzką to zawsze dobry wybór albo sukienka z jakimś marszczeniem na brzuchu.

Też wydaje mi się, że kombinezon może być kiepskim pomysłem, jeśli chcesz schować brzuszek. Chyba najbardziej ukryłaby go sukienka odcinana pod piersiami, wtedy ładnie podkreśli biust, a niżej będzie luźna i zwiewna. 

Albo tak jak MojeM pisze majtki wyszczuplające- super sprawa.

Dużo zależy też jaką masz figurę i jaki np kombinezon bo jeżeli będzie np z zakładkami na brzuchu to będzie wyglądał ładnie i wyszczuplająco. Ja np mam szerokie biodra i w sukienkach odciętych pod biustem wyglądam strasznie bo jaka ona by zwiewna nie była i tak zawsze widać te biodra. Ja np uwielbiam coś w takim stylu zawsze jakoś ten brzuch wydaje mi się mniejszy w takiej sukience. Podsyłał zdjęcie 

Może coś  z marszczeniami  na brzuchu?

Kochana, polecam rajstopy wyszczuplające! Mega robią robotę! U mnie brzuch stał się płaski jak je założyłam:) do tego majtki wyszczuplające i każda luzniejsza sukienka będzie wyglądała super :)

Logomama to są fajne sposoby na takie okazje. Na codzień nie , ale też zakładałam na ślub takie majtki i czułam się dobrze. 

Majtki wyszczuplające plus marszczenie na sukience z boku odwróci uwagę, ew sukienka w kwiatki :) 

O tak majtki mogą się sprawdzic

Dziewczyny mają rację, świetnie sprawdzą się rajstopy lub majtki wyszczuplające.

Sukienka lub kombinezon koniecznie z marszczeniami na brzuchu.

Myślę że fajnie może się sprawdzić garnitur bo marynarka sprawi ze brzuch nie będzie się rzucał, a pod spód najlepiej jeszcze jakąś luźną pomarszczoną albo koronkową bluzeczkę.

Rajstopy z gatty jak wpiszecie w Google to powinno Wam znaleźć właśnie te co polecam. Są sztos. Dla każdej mamuśki będą mega! Ja zamówiłam nawet dla swojej mamy jak sprawdziłam u siebie jakie są fajne i moja mama zachwycona. Także polecam serio, warto wydać na nie tyle bo komfort plus 100 xD

Logomama a są wytrzymałe ? Ja kiedy skupiłam rajstopy z gatty i szybko Poszło oczko (A nic nie zahaczyłam) 

ja np po porodzie nie mogłam ściskać brzucha bo mnie bardzo blizna bolała 

Tak jak dziewczyny piszą, bielizna wyszczuplająca, sukienka luźniejsza, plus marynarka. Sukienka wbijania mały wzorek który również ukryje co nieco.  

Oj tak majtki wyszczuplające i teraz modne marszczenie wzdłuż sukienki pomoże ukryć co nie co:D