Wielki konkurs "Pierwsze chwile"

Drogie Mamy,

mamy dla Was pierwszą niespodziankę czerwcową. Właśnie wystartował wielki konkurs Pierwsze chwile.

Zachęcamy Was do udziału. Do wygrania 30 wspaniałych zestawów nagród m.in. z laktatorem elektrycznym Canpol babies oraz nowymi butelkami JUNGLE w dwóch wersjach kolorystycznych do wyboru.

Szczegóły konkursu:
https://canpolbabies.com/pl/porady/porada/mothers/22/7196-konkurs-pierwsze-chwile

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Kolejny super konkurs! Mamy_Canpolu, dziękujemy :slight_smile:

Staramy się, jak możemy :smiley:

Wow, ale “bogaty” zestaw i jest ich aż 30!! Bardzo, bardzo się staracie :*

Każda mama która właśnie urodziła, lub spodziewa się dziecka będzie zachwycona takim prezentem.

Mój niemowlak już na tyle duży, że w konkursie brać udziału nie będziemy, ale życzę powodzenia i dobrej zabawy innym użytkownikom :slight_smile:

P.S. Wzór butelek - cudowny :slight_smile:

Świetny konkurs, piękne zestawy kolorystyczne i wspaniałe nagrody. Synuś jest już duży więc udziału brać nie będziemy, życzymy powodzenia innym mamom :slight_smile:

Aniam, a może znasz mamę, która by mogła powalczyć o taki zestaw? Podziel się z nią informacją o konkursie. Lub może sama byś chciała komuś zrobić niespodziankę i podarować wygraną nagrodę?

Piękny zestaw!Oczywiście jesteśmy wierni i zawsze bierzemy udział:)chętnie sprezentujemy taki piękny zestaw:)- a wkoło dużo przyszłych mam i zachęcimy je też do udziału:)

Świetny konkurs ale zdjęcie maluszka po porodzie mam tylko samego.

Wow! Piękny pomysł na konkurs i świetne zestawy do wygrania. Patrzę na to i widzę wszystko co niezbędne w naszej wyprawce dla maluszka, którego się spodziewamy :slight_smile:

Cudowny ja juz powiedzialam o nim znajomym;) dzikujemy za takie konkursy :slight_smile:

A to fakt, znajoma, koleżanka, kuzynka… co chwilę dowiaduję się o radosnej nowinie. Byłoby komu zestaw podarować. Pomyślę, może … jakieś zdjęcie zrobimy :wink:

Kolejny super konkurs i super zestaw do wygrania dla mamy i maluszka. Jak najbardziej polecę go innym mamusiom:)

Suuuper konkurs nie wiem tylko czy opisac swoje pierwsze chwile z synkiem czy opisac chwile te które sa teraz…przygotowanie do drugiego porodu juz w wrześniu? Byloby milo wygrac taki.cuudowny zestaw…tym bardziej ze tak bardzo zalezy mi na karmieniu synka piersuaal a niestety pierwszego synka karmilam tylko 3,5mc z powodu ze byl po cc i hakos szybko malalo mi mleko…niestety…może gdybym miala lepszy laktator i nie miala problemów z wkleslymi sutkami…ale mam nadzieję teraz mi sie uda…i warto powalczyć o taki cuudowny zestaw…super konkursy…Canpol…zawsze nas rozpieszcza;-)

Fantastyczny zestaw, o którym mogłaby pomarzyć nie jedna z mam:)

Ale fajniutki konkurs. Zgłoszenei wysłane :slight_smile:

Konkurs świetny, a laktator na pewno bardzo się przyda :slight_smile:

Ale dużo zgłoszeń konkursowych! Nie zazdroszczę teraz pracy jury.

Lady _Pinka.no ja rowniez.bylo nie zazdroszcze pracy jury;-) konkurs supwr superi super.nagroda do przetestowania to kazdy sie skusil;-) czekany na wyniki…i zycze powiedzenia;)