Wielu młodych rodziców zadaje sobie pytanie: "Czy można wietrzyć pokój noworodka?". Niby z pozoru błaha sprawa, a jednak dla młodych rodziców nie taka oczywista. Należy podkreślić, że w pokoju maluszka w dzień powinno być 20-22 stopni, a w nocy o 1-2 stopni mniej, ale nie mniej niż 18.
wietrzenie jest bardzo ważne
Ja codziennie rano otwieram na oścież okno w pokoju a wieczorem staram się przynajmniej przez chwilę przewietrzyć całe mieszkanie. Kapię synka w kuchni więc gdy jest już po kąpieli otwieram okno w zależności od pogody albo jest otwarte przez noc albo przynajmniej na mikro uchył. Pościel również bardzo często wystawiam na balkon aby przewietrzyć i pozbyć się roztoczy.
Wietrze codziennie pokoje. Jest to bardzo ważne szczególnie przed spaniem.
u nas codziennie wietrzymy pokoje
my nie codziennie ale też wietrzymy pokoje
ja wietrzę codziennie, żeby maluszkowi się dobrze spało.
Ja tez codziennie otwieram okno na 10 min
Wietrzenie pokoju to podstawa przed snem, zarówno dla maluszków jak i dla nas dorosłych,
zawsze wietrzymy pokój przed spaniem. Lepiej się śpi nam i małej
ja zawsze nawet gdy jest mróz na dworze wietrze 5-10 minut przed spaniem
Ja też przykładam wagę do wietrzenia pokoju, robię to zazwyczaj każdego dnia zarówno rano jak i wieczorem.
Staramy się wietrzyć małemu pokój codziennie…
Ja wietrze codziennie wieczorem
W zimę też codziennie wietrzycie pokój ?
W zime też trzeba wietrzyć.
ja codziennie po kapieli malej wietrze pokoj a ją zabieram do pokoju obok , by przed spaniem miala swiezo w pokoju. O wiele lepiej sie spi
Najlepiej często wietrzyć by nie było zaduchu w pokoju
Ja wietrze mieszkanie trzy razy dziennie każdego dnia. Nie ważne czy jest ciepło czy mróz. Zawsze rano w południe i koniecznie przed snem. Zabieram wtedy dzieciaki do innego pokoju wietrze, grzeje. Ta czynność powtarzam w każdym pomieszczeniu w domu.
My wietrzymy rano i wieczorem.