Wiosenno-letnia sesja fotograficzna inspiracje na plener

Planujemy z mężem porobić sobie zdjęcia (sami). Poszukuje inspiracji gdzie można się wybrać żeby takie zdjęcia zrobić:) Czy wiecie co w najbliższym czasie będzie kwitło/zielieniło się itp. Może robiłyście zdjęcia w miejscach na które bym nie wpadła ? :) Z góry dzięki.

Może jakoś sad? Moja koleżanka właśnie miała qiosna takie ,dojechaliśmy i wyszły super.. 

Ja osobiście kocham las ☺ teraz czas na mlecz lub bez ☺

też polecam las, chociaż w niedziele mieliśmy sesje w bluszczu ;p ciekawe jak wyjda 

Teraz w mleczach mogą być super zdjęcia 

Super szansa by zrobić zdjęcia w polu np rzepaku już robi się żółty zdjęcia na pewno będą bardzo klimatyczne i charakterne

A pola lawendowe? Sa piękne ale nie orientuje się nawet kiedy kwitną 

Tak jak dziewczyny piszą mlecz, lawenda, las, może być jeszcze rzepak, kwietnia łąka, park, nad rzeką gdzie są kaczki lub łabędzie, możliwości jest wiele to zależy gdzie mieszkacie.

Tak jak piszą dziewczyny, wszystko zależy w jakiej okolicy mieszkasz. Ja np mieszkam w mieście gdzie jest las i jezioro, a jakieś 15min drogi ode mnie jest duży park w którym znajduje się zamek. Ostatnio byliśmy tam akurat i zdjęcia wyszły super. Ale w mieście tez można zrobić ładne zdjęcia, zwlaszcza jak jest ładna pogodna np na jakiejś huśtawce albo na tle graffiti. ;)

Dzieki dziewczyny popatrze co tam mam w okolicy :) Lawenda bylaby super bede szukac

Jakiś fajny park, albo właśnie las, piękne polany. Może masz jeziora w okolicy? Ja chyba jestem za naturą. Bardziej do mnie przemawiają niż miejskie sesje.

Rzepak teraz będzie na czasie :) tylko pamietajcie sprawdzajcie sie po takich sesjach w naturze bo ja ostatnio ze spaceru w lesie wróciłam z kleszczem ;/ 

Mazia masz rację u nas to na porządku dziennym z piskiem żadne preparaty nie działają dziennie musze go dokladnie oglądać tak się czepiają

u mnie mąż po sesji miał kleszcza... a lawenda chyba czerwiec /lipiec cos mi sie tak wydaje

W połowie czerwca juz będą maki to w tedy polecam :) my mamy cudne zdjęcia z córką w polu makowym 

Pola, łąki, lasy najlepsze na zdjęcia 

Lawenda też mi się wydaje,że trochę później kwitnie,ale mąki to chyba zaraz na początku czerwca

Mazia jak pogoda będzie to i mąki będą ☺ u mnie jest pole słonecznikow bynajmniej w tamtych roku było mam nadzieje ze w tym też będzie ☺

Nati o takiego pola szukałam w mojej okolicy nie znalazłam. Na te mąki to pójdę już chyba w tym roku z synkiem. Choć teraz jak napisałyście o rzepaku to jeszcze może tam mi się uda wkskczyc z brzuchem haha

czy rzepak to to zolte co jak kwitnie to tak brudzi wszystko do okola ? :)