Witaminy w czasie karmienia

@daga1271 to super wiadomosc, czyli jednak to co słyszałam i mowila polozna to prawda
trzymam kciuki by bylo już tylko dobrze :heart:

1 polubienie

Super takie wsparcie jest bardzo ważne przy maluszku. Mam nadzieję że wszystkim tu przyszłym mamom uda się po porodzie bez problemu rozkręcić laktację🥰

Piłyście kolagen ? Później podczas karmienia dla siebie i też trochę korzyści dla maluszka ?

Ja nie piłam , ale chyba też nikt nie piję . Jak by ktoś polecił jakiś dobry to bym piła na moją skórę by mi pomogło

Slyszlam ze ten od Deynn jest dość dobry , ale tylko słyszałam :face_with_peeking_eye:

Ja używałam kiedyś , ale nie byłam systematyczna . Ale koleżanka używała cały czas to widziała efekty ale na włosy

1 polubienie

Właśnie też się zastanawiam nad kolagenem, żeby kupić :thinking:

Fajnie jakby ktoś się wypowiedział kto ma już na prawdę przetestowany :frowning: jest tak dużo ich na rynku że nie wiem , najlepiej żeby jeszcze był dobry i w proszku jak lemoniada :joy::joy:

Ja testowałam ale za krótko i nie systematycznie :rofl::smiling_face::face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Ja najpierw zrobiłabym podstawowe badania i dopiero dobrała suplementację :blush: Nie zawsze trzeba brać tyle witamin, czasem wystarczy uzupełnić konkretne niedobory

ja tak samo, a potem przejdę na prenatal lakto

A co masz jakieś polecenia co do nich?:thinking:

Ja zażywam te co w ciąży czyli prenatal duo :innocent:

Też używam te co w ciąży , puerie :smiley:

1 polubienie

Ja bralam te same leki co podczas ciazy. Czyli pregna i dha. Równiez nie mialam niedoborów. W zime bralam witamine d3 ale u mnie zawsze jest to na granicy normy wiec lepiej brac.

A co polecacie na mega suchą skórę? Jeszcze nigdy tak nie miałam , pięty , łokcie , nogi są tak suche… cały czas kremuję ale to nic nie daje

Balsam z Cerave ! Świetny jest na całe ciało albo balsam z. AVEENO też długi daje uczucie nawilżonej skóry

Ja też Pregna plus i dha przez całą ciążę i nadal biorę .

Cremobaza 50 dla mnie najlepsza