@daga1271 to super wiadomosc, czyli jednak to co słyszałam i mowila polozna to prawda
trzymam kciuki by bylo już tylko dobrze ![]()
Super takie wsparcie jest bardzo ważne przy maluszku. Mam nadzieję że wszystkim tu przyszłym mamom uda się po porodzie bez problemu rozkręcić laktację🥰
Piłyście kolagen ? Później podczas karmienia dla siebie i też trochę korzyści dla maluszka ?
Ja nie piłam , ale chyba też nikt nie piję . Jak by ktoś polecił jakiś dobry to bym piła na moją skórę by mi pomogło
Slyszlam ze ten od Deynn jest dość dobry , ale tylko słyszałam ![]()
Ja używałam kiedyś , ale nie byłam systematyczna . Ale koleżanka używała cały czas to widziała efekty ale na włosy
Właśnie też się zastanawiam nad kolagenem, żeby kupić ![]()
Fajnie jakby ktoś się wypowiedział kto ma już na prawdę przetestowany
jest tak dużo ich na rynku że nie wiem , najlepiej żeby jeszcze był dobry i w proszku jak lemoniada ![]()
![]()
Ja testowałam ale za krótko i nie systematycznie ![]()
![]()
![]()
![]()
Ja najpierw zrobiłabym podstawowe badania i dopiero dobrała suplementację
Nie zawsze trzeba brać tyle witamin, czasem wystarczy uzupełnić konkretne niedobory
ja tak samo, a potem przejdę na prenatal lakto
A co masz jakieś polecenia co do nich?![]()
Ja zażywam te co w ciąży czyli prenatal duo ![]()
Też używam te co w ciąży , puerie ![]()
Ja bralam te same leki co podczas ciazy. Czyli pregna i dha. Równiez nie mialam niedoborów. W zime bralam witamine d3 ale u mnie zawsze jest to na granicy normy wiec lepiej brac.
A co polecacie na mega suchą skórę? Jeszcze nigdy tak nie miałam , pięty , łokcie , nogi są tak suche… cały czas kremuję ale to nic nie daje
Balsam z Cerave ! Świetny jest na całe ciało albo balsam z. AVEENO też długi daje uczucie nawilżonej skóry
Ja też Pregna plus i dha przez całą ciążę i nadal biorę .
Cremobaza 50 dla mnie najlepsza