Zbliża się lato i zastanawiam się czy warto kupić do wózka wkładkę antypotową. Czy któraś z Was korzysta z takiej wkładki do wózka lub fotelika i czy rzeczywiście dziecko mniej się dzięki niej poci?
Ja mam ale nie widzę różnicy
Ja nie miałam nie używam Jakoś zawsze wydawał mi sie to gadżet zbędny Ale może się mylę bo już przekonałam się w wielu przypadkach że nieraz tak mówiłam coś nie jest mi potrzebne Można się bez tego obejść A potem gdy nagle weszłam z tego posiadanie dowiedziałem się że jednak jest to rewelacyjna opcja Jeśli chodzi o taką wkładkę No to nie mamy ale sama jestem dziewczyny ciekawa czy polecacie bo być może faktycznie jest to fajna sprawa
Ja nie mam ale od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem ma super opinie dużo osób bardzo chwali i przede wszystkim poleca taka wkładkę myślę że w korzystnej cenie i z dobrymi opiniami warto zakupić chociaż nie jest to pierwszoplanowa potrzeba a raczej gadżet
Ja też nie posiadam ,ale jak ktoś dużo podróżuje to moim zdaniem fajne rozwiązanie do fotelika bo jednak dziecko się w nim upoci
Moja też zawsze upocona w tym foteliku jest, czy u Was też się tak dzieje?
U mnie właśnie ostatnio bardzo się w foteliku spociła dlatego zaczęłam szukać rozwiązania bo w sumie tylko plecy miała mokre od tego fotelika.
Natalia a można wiedzieć jaka masz wkładkę? Bo z tego co czytałam jest kilka rodzajów jest zwykła bawełniana, antypotowa i antypotowa z wełny merino
Pisze ze jest wykonana 100% bambusowa
Jak bambusowa to powinna być fajna
super temat , moj tez caly mokry czasami a jak go wyciagam z fotelika to może byc moment jak dziecko przewieje . Natomiast zbliza sie lato wiec i w wozku tak zapewne bedzie , ja nie slyszalam o takich wkladkach , chyba malo jeszcze wiem o zyciu
Mam wkładkę do spacerówki. Mąż zamawiał kiedyś na smyklove. Widzę, że można dokupić z membraną oddychająca, która wyszywają pomiędzy bawełnę a minky. Nie wiem czy my to mamy, nie pamiętam. Jest coś pomiędzy, ona jest taka miękka i grubsza.
U nas się sprawdziło. Spacerowaliśmy dużo i syn się mniej pocił :)
Do fotelika nie mam ale mało jeździmy. Ja bym brała merino, jednak wełna to wełna, ma chyba najlepsze właściwości :)
Te wełniane są drogie i wyglądowo średnie ale chyba właśnie najlepiej się sprawdzą
Wkladka to wózka akurat to dla mnie priorytet nie wyobrażam sobie non stop prac wózka a takto rzucę do pralki i gotowe :) że
dokładnie lepiej wyjąć wkładkę i uprać i po problemie
Kurczę nie wiedziałam że coś takiego istnieje. To musi być genialne. Można taką wkładkę kupic zarówno do gondoli jak i do spacerówki czy to jest uniwersalna wkładka?
Zdarza się że jest uniwersalna a zdarzają się także takie które mają wycięte dziury i trzeba wiedzieć czy zapinanie jest 5cio punktowe czy 3 punktowe :)
też o tym wynalazku nie słyszałam, a szkoda..
Trzeba sprawdzić czy są dedykowane do tego wózka, który akurat mamy.
Ja szukałam po nazwie w google i właśnie na smyklove mi wyskoczyły propozycje do mojego modelu ale chyba była też informacja, że można uszyć na zamówienie pod konkretny model. No ale to było 2 lata temu. Widzę teraz,że mają sporo wózków już wymienionych.
przyda sie taka wkladka napewno na lato
Widziałam też że są wkładki dwustronne więc można sobie co jakiś czas zmieniać kolorystykę :)