Włosy jak siano – co polecacie?

U mnie jest ten problem ze ide robie np.pasemka i po 2 tyg juz odrost i wlosy robia sie zolte nie wiem od czego to zalezy :sweat_smile:

Uff dobrze , ze ja nie chodze w ogole do fryzjerow :see_no_evil: bo tez ciagle slysze w okolo , ze ciezko trafic na dobrego , i takiego ktory nie robi na “akord” a o cenach juz nie wspomne

No wlasnie przewaznie place ok 370 zl i jak wyjde to mowie wow ladnie mija pare dni i juz cos jest nie tak :rofl::rofl::rofl::rofl:

Mój mąż jeszcze przed poznaniem mnie był na do owce i tam poznał brata swojej koleżanki. I ten brat choruje na coś przewlekle i od jakiegoś czasu co miesiąc pisze do mojego męża z aktualizacją swojej choroby i prośba o pieniądze.

@Magdallenka0897 a używasz jakiegoś produkty przed suszeniem? Typu jakieś serum czy cos termoochronnego ? :smiley:

Ja bardzo lubię turbany do włosów - po myciu siedzą w tym turbanie z 10 min i potem suszenie zajmuje mi o wiele wiele szybciej niż bez tego :smiley:

No właśnie nic nie używam :see_no_evil: a polecasz coś ?

Lubię termoochrone z mariona - są w naturze, albo ten :

Ja z 6 lat temu zamarzylam ombre (no wiem wiem ale no co zrobisz jak mi sie podobalo ) i chcialam zwoj naturalny kolor a jedynie koncowki siwe , bylam u fryzjera zapytac i pani mi wyskoczyla 500 zl (zaden super salon, zwykly osiedlowy salon w blaszakach) i cale szczescie wyleczyla mnie z tego pomyslu :sweat_smile:

Kurczę , będę musiała te wszystkie odżywki , szampony schować przed chłopakiem i powiem później , że to stare bo powie , że zwariowałam jak tyle tego kupiłam :sweat_smile:

Powiedz ze wygralas :sweat_smile::sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Oooo, to jest dobre! :speak_no_evil: Dziękuję za podpowiedz :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: :speak_no_evil:

1 polubienie

Do usług ja tak zawsze robie i działa :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Zapamiętam to :sweat_smile::sweat_smile::joy: zaraz się mnie zapyta czy dla niego nic nie mogę wygrać :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Moj ostatnio mowi a dla wedkarzy niema jakis konkursow :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

To mój powiedział , czy narzędzi na warsztat nie mogłabym mu kiedyś wygrać :sweat_smile::sweat_smile:

1 polubienie

Haha musimy sledzic i szukac zeby cos wygrac dla nich :rofl:

1 polubienie

Na święta był jakiś Konkurs, ale mi się nigdy nie udaje :see_no_evil::see_no_evil: więc może z jego profilu lepiej to zrobię :smile::see_no_evil: