Włosy jak siano – co polecacie?

Koniecznie ! Jestem bardzo tego ciekawa jak to wygląda :star_struck::star_struck:

1 polubienie

To poczekaj daj mi troche zrzucic jeszcze , bo wstyd swoj gruby zadek wstawiac :face_with_hand_over_mouth:

Wow ja też chcę zobaczyć :yum:

1 polubienie

Oj nie wygłupiaj się :kissing_heart: ja chcę zobaczyć te piękne długie włosy :smiling_face_with_three_hearts:

No dobra , cykne cos na dniach :heart:

2 polubienia

Mi bardzo mocno pomógł jedwab z Joanny na takie plączące się włosy a po tym rozczesują się ekstra, tak mi poleciła moja siostra fryzjerka i dla mnie to był strzał w 10.

Kochana nie ważne są kilogramy , nie ma co się przejmować nimi aż tak. Kiedyś się zrzuci :smile: włosy masz przepiękne :heart_eyes:

1 polubienie

Czekamy :heart::heart: a ta maska z „Ostre cięcie” jest mega :heart: kupiłam szampon jeszcze no i super , włosy się super rozczesują ale już mam taki typ włosa, że ona się potem placza , zobaczę jeszcze jak botox sobie z tym poradzi

1 polubienie

A używałaś może tej wcierki? Wszędzie widzę teraz jej polecenia ale jest droga więc nie chciałabym ryzykować

A stosowalyscie moze taka odzywke z efektem prostowania wlosow ?

Też mi się ostatnio rzuciły one w oczy, może dlatego że mają one przy kasie i się zastanawiałam nad nimi. Ja nie używałam i też jestem ciekawa :smiling_face:

1 polubienie

Musze zakupic :wink:
Ale sie screen dodal :see_no_evil:

A ile kosztują ? Wydaje mi się że ostatnio były w promocji

O nie , tej nie probowalam , ale jak ma prostowac wlosy to napewno ma duzo emolientow ktore dociazaja wlos , jesli tak jest to moze sie nie sprawdzic na wszytskich wlosach . Szczegolnie na niskoporowatych .
Moja mama ma bardzo zniszczone wlosy , bo ciagle rozjasnia i teraz byla u fryzjerki to polecila jej ta odzywke . Mama wyprobowala i mowi , ze rewelacja . Musze kupic i stestowac

Tak samo szampon lniany z tej firmy , tez jej polecila . Mama zakochana
Ja kiedys mialam tej formy octowe produkty i bylam zadowolona

Asiu a gdzie zdjęcie twoich włosów :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: bo nie wiem czy mnie coś ominęło czy nie :smiling_face:

Nie moge sie zebrac :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil: wstawie , obiecalam . Ostatnio rollercoster i nawet przyznam sie bez bicia , ze torche o tym zapomnialam . Nawet wlosy nie wspolpracuja ostatnio i sie puszą :face_with_hand_over_mouth:

Napewno musze cyknąć cos lepszego

3 polubienia

Chyba 29.99 altualna cena

Woow, ale piękne długie :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: naprawdę cię podziwiam że masz je cały czas rozpuszczone :smiling_face: a masz je proste czy kręcone? @ewelka8990 no to dobra cena

A ja mam takie pytanie ile zajmuje ci czesanie tego i nie kudlą Ci się? Bo mnie właśnie to najbardziej w tak długich włosach przeraża że Boże jak to może się łatwo tłumić. Broń Boże nie traktuj tego jako przytyk tylko właśnie się zastanawiam

@Magdallenka0897 @AnetteSo
Ogolnie nie jestem zadowolona z tych zdjec , bo zdjexia maja okolo 4 miesiecy :face_with_peeking_eye:
Nie mam problemow , rozczesywaniem a sama pielegnacja nie jest jakas uciazliwa . Po prostu zuzywam troche szybciej odzywki/maski/olejki
Absolutnie nie odbieram tego zle , kazdy ma swoje inne upodobania :grin:
Mam je lekko falowane , ale przez to , ze sa dlugie to bardziej idą w strone prostych .
Czesanie tez nie zajmuje dlugo , bo przy myciu nie biore ich w jedna wielka burze a obchodze sie z nimi łagodnie , nakladam szampon tylko na kor glowy , delikatnie masuje a dlugosc wlosow sciskam z ociekajaca pianą , nie szoruje dlugosci

1 polubienie