Włosy jak siano – co polecacie?

Aż tak a wcześniej też tak miałaś czy dopiero teraz Ci się zrobiło?

Ooo miałam z barwy kiedyś odżywkę octową i piwna - i były bardzo fajne! :grinning:

Octowa tez byla super , oni maja tez fajny szampon lniany i wlasnie octową plukanke . Ona tak nawilza i nablyszcza wlosy

A widzisz :slight_smile: każda głowa jest inna , mamy na rynku szeroki wybor i mamy z czego wybierać na szczęście :slight_smile:

A wiesz co kiedyś to ja myłam familijnym włosy i były miękkie , lśniące a teraz to bym pewno szczotki w nie nie wbiła jakbym nim umyła :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

Ja już wcześniej miałam różne akcje. Raz mnie pszczoła ugryzła i dostałam wstrząs anafilaktyczny xd teraz się z tego śmieje, ale miałam wyjazd karetka i mojej mamie nie było do śmiechu jak mnie z podłogi podnosiła. No i od tej pory nie kosze już trawy :rofl::rofl::rofl:

O ja. No to niezła akcja. Tym bardziej że domyślam się że żadnej adrenaliny i tym podobne nie miałaś przy sobie

Kupilam na kołtuny corki zobacze czy działa :see_no_evil:
Przy okazji dostalam pina i te figurki :rofl:

Daj znać jak ci się sprawdzi bo się właśnie zastanawiałam czy nie przyjść na ten bo uwielbiam Revlon, ale jednak brak dostępności stacjonarnie troszkę mnie irytuje

O po te figurki muszę iść, a to trzeba coś kupić czy tam też wydadzą xd

Chyba wydzadza bez zakupow :wink:

1 polubienie

Taak wydadzą normalnie, mi dali :smiling_face:

1 polubienie