Hej . Mam na pokładzie 5 miesiecznego bobasa . Aktualnie 16 tc . Jakie wózki polecacie rok po roku?
Zerknij na bugaboo donkey, moja znajoma ma go przy bliźniakach i jest zadowolona, swoje kosztuje, ale myślę że używany można dorwać w dobrej cenie, prócz tego ogólnie zalecam udać się do jakiegoś sklepu z wózkami gdzie są dostępne i sobie potestować , popytać ekspertów i dobrać odpowiedni do terenu i naszych wymagań ![]()
My mamy Wózek MAST Swiss M.Twin. Dobrze się go prowadzi, ma 76 cm szerokości więc w miarę wszędzie się mieści. Mam tylko mieszane uczucia jeżeli chodzi o gondole, bo jest mega mała.
Na forach jeszcze polecali Valco Snap 4 sport Duo. Ale ja się nie zdecydowałam bo nigdzie nie było go stacjonarnie
Oj nie pomogę jaki wybrać ale mogę doradzić żeby iść sobie do sklepu pooglądać jaki będzie najlepszy i później szukać używanego. Czasami są do kupienia w super stanie za połowę ceny
Dokładnie tak!
Również zalecam wizytę w jakimś sklepie stacjonarnym aby usłyszeć opinie ekspertów, zobaczyć na żywo poszczególne modele wózków i szukać czegoś z drugiej ręki ![]()
Przyjaciółka używała Cybex Gazelle S i była zadowolona - korzystała z niego dość długo bo starszy maluch miał 4 lata, a drugi 3, kiedy skończyli jeździć tym wózkiem.
Ja też go prowadziłam i jak na taki duży wózek to całkiem sprawnie się go prowadziło
Przybij piątkę kochana u mnie też rok po roku ale u mnie maluszek już na świecie prawie trzy miesiące , ostatecznie nie kupowałam wózka rok po roku , synek w gondoli a dla córki mamy spacerówkę parasolkę. Na spacery wychodzimy pojedyńczo lub z mężem. Jak bym musiała wyjść z obojgiem mam chustę do noszenia i córkę prowadziłabym w spacerówce a synka do chusty wsadziła ![]()
Dokładnie. Ja w ogóle przed zakupem wózka oblatywałam sklepu i patrzyłam który mi się najbardziej podoba. Nie kupiłabym chyba tak po prostu z polecenia, czy przez internet bez uprzedniego zobaczenia
Polecania mogą być przydatne przy wyborze odpowiedniego wózka, ale finalnie to między nami a wózkiem musi “kliknąć”
Sama w ciąży czytałam na forum polecenia i byłam nastawiona na konkretny model -pojechaliśmy na targi i jak się okazało wybralismy zupełnie inny, a ten który wcześniej wydawał się faworytem wypadł po prostu słabo
a już nie mówiąc o tym, że ktoś nam może polecić super wózek firmy X i ok on jest super ale na jazdę po mieście, bo potem się okaże że jak Ty mieszkasz wśród lasu i szutrowych drogach to Cię coś trafi z tym wózkiem X i trzeba było brać Y ![]()
Dokładnie @Wesola95 ! Dobrze to napisałaś, “musi kliknąć”.
My też pojechaliśmy po konkretny model do sklepu, polecany na forach i przez bliskich znajomych - cale szczęście pojechałam sama sprawdzić i to nie był wózek dla nas! Wybraliśmy zupełnie coś innego
Polecanki mogą pomóc, czy nakierować, ale tak jak @Wesola95 mowi, trzeba to czuć ![]()
ja mam 2 wózki i jedną spacerówkę. 1 wózek kupiliśmy, drugi wygralam, a spacerówkę dostałam. Oba wózki były w użyciu, ale spacerówka mi się od razu nie spodobała i stoi na strychu.
też mam kilka wózków, i jeden użyczyłam bratowej, jedna spacerówka to na hardcorowe trasy, a dwa pozostałe w użyciu. i też jeden był kupiony, dwa dostaliśmy, jeden wygrałam ![]()
Ale fajnie ja takich dużych rzeczy nigdy nie wygrałam w niczym jakoś nie mam szczęścia do wielkich nagród ale co do malych zdąża się coś wygrać ![]()