Dla mnie osobiście stara wersja była bardziej przejrzysta.. Wszystko było na głównej stronie i bez problemu można było znaleźć to czego się szukało. Teraz trzeba trochę kombinować żeby znaleźć..
Plus za to że wchodząc w swój profil widzisz wątki zaznaczone jako ulubione i swoje wątki.
Ogólnie strona jest ładna ale trzeba się przyzwyczaić. Na pewno mamy które korzystają z forum lovi znacznie szybciej ogarną zmiany bo obie strony są bardzo podobne.
Mi na razie ciężko jeszcze się odnaleźć. Nie mogę ocenić która wersja lepsza. Do tamtej byłam przyzwyczajona. Na pewno kilka dni potrzebuję, aby to ocenić rzetelnie.
Mi zdecydowanie brakuje opcji żeby nie wylogowywalo albo przynajmniej opcji że jak jestem w wątku chce coś skomentować to odsyła do logowania i po zalogowaniu by został ten wątek bo na razie to przerzuca do mojego profilu i później muszę się naklikac żeby z powrotem do wątku wrócić który chciałam skomentować i to dla mnie jesy trochę coś utrudniające w działaniu forum ale generalnie forum ma fajną grafikę ale dużo więcej trzeba się naklikac wcześniej jakoś było to bardziej przyjazne prześladowanie z wątku do wątku czy z kategorii innej do innej a teraz nieco to inaczej wygląda i dla trochę bardziej skomoliwane jest na pewno jak wchodzi się na forum trzeba wejść w jakiś wątek żeby móc zmienić kategorie chyba że czegoś nie odkryłam brakuje mi rozwijanej listy już tam na panelu żeby móc od razu pójść do działu który interesuje no i linki szkoda że jak się klika na nie to nie przekierowuje tak jak dawniej do strony z linku ale generalnie da się przyzwyczaić mam nadzieję że jakoś to pójdzie :D
Dla mnie te zmiany to bardzo duży minus. Stara wersja zdecydowanie lepsza. Co chwilę trzeba się logować, nie ma opcji zapamiętaj mnie. Mało przejrzyste. Zdecydowanie więcej czasu zajmuje by dotrzeć do konkretnego wątku
Aneczka dziwne bo wszystkie mamy tak samo trzeba się co chwilę logować jak się na chwilę wejdzie w coś innego to zaraz znów ytzeba się zalogować bo automatycznie wywala mało teho jak jesy się w wątku komentować się chce a nie jest zalogowanym się bo wylogowalo się to po zalogowaniu przerzuca do mój profil co też wkurzające jest i utrudnia poruszanie się po forum
Stare forum dużo lepiej funkcjonowało.Tam działania były szybkie i na temat.Linki się podświetlały i po kliknięciu w nie od razu kierowały w odpowiednią stronę.Dla mnie stara wersja była dużo lepsza.
Moniczka też to zauważyłam mi jeszcze oprócz tego brakuje opcji zapamiętania w sensie że nie trzeba się logować tak często jak tu czasem się wyjdzie z tej strony na chwilę zostawiając ja otwarta w karcie zaraz się wróci a tu się okazuje że znów trzeba zalogować się i jeszcze zaloguje i odsyła do mojego profilu co jest mega utrudnieniem przynajmniej dla mnie bo chciałabym żeby zostało na tym wątku gdzie się było no i generalnie jakoś tak wydaje mi się że ta wersja jest mniej przejrzysta niż tamta no i dłużej trzeba czekać jak się coś skomentuje żeby dodal się komentarz bo jak się nie poczeka to znika w niewyjaśnionych okolicznościach mimo że na górze już pisało że został dodany
No i jeszcze cześć rzeczy nie działa jak trzeba chciałam wejść w wyniki testów i wyskoczyło mi że muszę się zalogować mimo iż byłam zalogowana...
Aneczka źle mnie zrozumiałas mnie też nie wylogowuje jak sobie chodzę po stronie chodzi mi że na chwilę zmienię kartę i wejdę np w fb i po minutce wrócę do strony canpol która ciągle była otwarta w karcie w przeglądarce i znów muszę się zalogować bo wylogowuje.
Magiczny pazur są porady i można je dodawać zostaje po staremu 10 mam nagrodzonych z porad z rankingu i 10 mam z forum
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.