Wrześniowa choroba

Kochane mamy jak u was i waszych maluszków zdrowie?
Na dopadla prawdopobnie grypa mala wymiotwała,goraczkowała i biegunke miala. Jestesmy wlasnie po wizycie u pediatry na szczescie wszytkie wyniku ujemne ale dalej mamy goraczke i zaczerwione gardełko. Nie tylko moja coreczke dopadla choroba mnie tez i mojego meza ale pijemy duzo wody i odpoczywamy mam nadzieje ze to szybko minie🤒

Bardzo współczuję, mój syn nie chodzi do żłobka, ale poniedziałek i wtorek też był chory. Chyba jakiegoś wirusa złapał, może w niedzielę na basenie. Na szczęście dzisiaj już jest ok

1 polubienie

Duzo zdrowka dla was

Dużo zdrówka ! U nas narazie póki co zdrowi wszyscy i oby jak najdluzej

2 polubienia

Bardzo dziekujemy oby było dobrze :smile:

U nas już był Katar , na szczęście bez gorączki
Ale u maluszka jest to męczące żeby nosek wyczyścić

1 polubienie

U mojej siostry syna w przedszkolu już jest bostonka :rofl::sweat_smile:

1 polubienie

Dużo zdrówka dla was!
My się trzymamy ale w niedzielę mieliśmy chrzest i wczoraj dostaliśmy informację że siostrzeniec najmłodszy na zapalenie krtani :see_no_evil:
Nie wiem czy na przyjęciu się dorobiła bo latał po ogrodzie i jadł lody tam a było jednak dość chłodno czy zaraził się w przedszkolu.

1 polubienie

Dokladnie moja córka nie nawidzi jak jej czyszcze noska🤣

Duzo zdrowka dla Was :slight_smile: polecam tez aromateriapie, super pomaga przy roznych dolegliwosciach​:heart:

1 polubienie

Ojej zdrówka dla całej waszej rodzinki , u nas na szczęście narazie jeszcze spokojnie ale wiem że to pewnie kwestia czasu jak najstarsza coś przyniesie do domu :sleepy: u nas zaczeła się akcja suplementacja w domu :smiley:

1 polubienie

Ta pogoda jest nieprzewidywalna raz cieplo raz zimno
Dziekujemy i równiez zyczymy duzo zdrówka

1 polubienie

Dziekujemy a jak wyglada taka aromateriapa?

Oby bylo wszytko dobrze
Dziekujemy i pozdrawiamy z Majusia :grin:

1 polubienie

My mamy dyfuzor, i wlasciwie chodzi on stale, pelni funkcje odswiezacza :slight_smile: ale jak zaczyna sie sezon infekcji zamiast olejkow z rozy czy bergamotki dodaje tam dwie trzy krople olejku sosnowego czy z eukaliptusa i wszyscy tym oddychamy :slight_smile: na bole brzucha mamy taki miks. Jest tam mieta pieprzowa, bazylia i imbir.
tylko jesli uzywasz oczyszczacza to musisz jedno z urzadzen wlaczyc bo oczyszczacz bedzie lapal czasteczki olejkow.
Nie dodaje do inhalacji czy na skore bo tak tez mozna, ale przy malych dzieciach takie olejki w bliskim kontakcie moga powidowqc alergie.
Jak bylam ostatnio na szkole rodzenia to ponoc sa szpitale i dziewczyny ktore lagodza bol porodowy wlasnie aromaterapia. Szanuje :slight_smile: ale nic tak dobrze nie dziala jak znieczulenie :joy:

1 polubienie

Ahahhahahhah znieczulenie to jednak znieczulenie :sweat_smile:, napewno wypróbuję twój sposób z tymi olejkami

1 polubienie

A slyszalyscie o tej sobie do kąpieli bądź zdrów? Kurde zastanawiam się nad nią czy nie zakupić i od czas do czasu kąpać córkę

klasyk niestety… wrzesien nie jest laskawy dla rodzicow

2 polubienia

A z jakiej firmy to jest?

1 polubienie

Zdrówka dla Was!
Maly 2 tydzien chodzi do żlobka ale na razie ok.
Sól do kakoieli Bądź zdrów mamy i i uzywamy. To taka aromaterapia w lazience :slight_smile: ale po niej Malemu lepiej splywa z noska wszystko.

2 polubienia