Wrześniowa ciąża - jak czerpać korzyści z jesiennej aury i sezonowych skarbów

Wrzesień to idealny miesiąc dla przyszłych mam, by skorzystać z łagodnej pogody i bogactwa sezonowych warzyw i owoców. Wrzesień to miesiąc pełen możliwości, aby zadbać o siebie i swoje nienarodzone dziecko w harmonii z naturą i rytmem zmieniającej się przyrody.

Oo tak faktycznie to super miesiące przed nami ! Lubie krem z dyni i wgl wszelkie ozdoby jesieni , uwielbiam zbierać z dziecmi kasztany i robić ludziki :) .

Piękny czas na ciążę. Sama jesienią przeżywałam swoją . Kilogramy jabłuszek i przeróżnych przetworów z nich. Dynie. Mnóstwo spacerów , tuż pod moim domem jest duży kasztan �

Jesien to rzeczywiście wyjątkowy czas. W szczególności dla przyszłych mam. Niższa temperatura sprawia że spacery są przyjemniejsze :) 

Sezonowe owoce i warzywa to też to na co czekam co roku 

Hej dziewczyny. Ja to w jesieni, będąc w ciąży uwielbiam to, że w końcu jest chłodniej. Nawet deszcz mi nie przeszkadza, byleby nie pocić się po 5 minutach wychodząc z domu przy 32 stopniach C. Jedyne czego mi brakuje to owoców, szczególnie malin i kukurydzy. 

MamaMałejMajki miałam to samo. Ja kocham  jesień. Taką  polską  złotą. Więc  dla mnie  to czas  relaksu 

Ja zdecydowanie nie jetsem jesieniarą i odrazu dopada mnie chandra .