Wrześniowe promocje w Canpol Babies!

Drogie mamy,
we wrześniu czeka na Was promocja -15% na wybrane gryzaki Canpol Babies. Taniej kupicie wybrane gryzaki wodne, silikonowe oraz z grzechotką. Koniecznie zajrzyjcie do zakładki promocje: https://canpolbabies.com/c/promocje

Gryzaki dla niemowląt są szczególnie przydatne w okresie ząbkowania, gdy dziąsła są rozpulchnione i swędzące, a dziecko ma dużą potrzebę gryzienia. Gryzak przed podaniem można schłodzić w lodówce.

Aktualnie w promocji są także wybrane kubeczki z rurką i odważnikiem.
Miałyście już okazję używać naszych gryzaków lub kubków? :raised_hands: :heart:

8 polubień

Ten z wypustkami wydaje się ciekawy :smiley:
Łatwo w dwie rączki dzidzi może złapać i siup do buzi masować dziąselka :star_struck:

Mamy gryzaki - podczas ząbkowania wjeżdżają jak złoto😜

Super , i te kolorki :heart_eyes: fajne macie teraz te promocje :smiling_face_with_three_hearts:

Kupuję wszystkim koleżankom na prezenty dziękuję za info !

My mamy malinkę a teraz od tygodnia synek nie rozstaje się z Waszym smoczkiem chyba odpowiada mu grubość bo ciągle żuje :smiling_face_with_three_hearts:

Oo ten gryzak sylikonowy z wypustkami skradl moje serce super wyglada , :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Fajnie ze tu oglaszcie te promocje nieraz latwo przegapic jak sie nie wchodzi na strone sklepu,

2 polubienia

Dokładnie a w natłoku stron i newsletterów może umknąć taka super akcja :star_struck:

Fajnie że tutaj ogłaszacie promocje. Ja uwielbiam wasze produkty bo są tanie, piękne i pasują dzieciaczków. Zawsze wykonanie na najwyższym poziomie :smiley:

Te dwa na samej górze wyglądaj cudnie :slight_smile:

Ja ostatnio dotrwałam w Carrefour jedyny jaki był z trzema różnymi wypustkami i możliwością mrożenia. Super informacja dla mnie bo małej wychodzą pierwsze żeby a znaleźć jakie kolwiek wodne gryzaki ciężko u mnie w sklepach

My mieliśmy ster, sowę i taki z grzechotką. Super się sprawdzały, bo są bardzo lekkie i synowi łatwo było utrzymać w ręce. A kubeczki teraz testujemy i extra się sprawdzają

Mamy gryzaki , ale syn wszytsko wkłada do buzi tylko jak dostanie gryzak to się nim bawi :rofl:

Wygraliśmy kupon do Pepco i połowa w zeszłym tygodniu poszła na drobiazgi Canpol smoczki butelki wkładki wszystko praktyczne i akurat odpowiednio z wiekiem potrzebna była nam wymiana na większe :face_holding_back_tears:

Mamy sowę grzechotkę, porysowana już okropnie, ale dalej jak córka znajdzie to nią potrzasa. Gryzak z wypustkami wygląda świetnie.

My mielismy te wodne przy pierwszej córce, teraz mamy już ta grzechotkę z wypustkami zobaczymy jak się sprawdzi, ale te malinki skradły moje :heartbeat:

Oj tak mega słodkie !

Kiedys tez mialam tylko te wodne a teraz tego tyle na rynku , dobrze tez trzymac sie jednej sprawdzonej marki

1 polubienie

Tak jest, maluch może łatwo go złapać :heart:

1 polubienie