Też mam takie pudełko i trzymam tam czapeczkę ze szpitala pierwszy smoczek pierwszego bodziaka i pierwsze skarpetki opaski ze szpitala i pępek
oraz pierwszego pampersa.
@Patrycjaw25 ale fajne ![]()
lubie takie ubrania czasem
ja mam jedynie z malym braciszkiem słodzikiem itp
kiedys jak starszemu ubrałam “urodziny slodziak” to byl nie do ogarnięcia ![]()
ciekawe jakby bylo z kupą ![]()
![]()
Ale fajne i z przesłaniem
ale to kupiłaś jedno czy więcej?
Jeden bodziak , zawsze przeglądam profil czy mają coś ciekawego jeszcze ale nic mnie nie zaciekawiło więcej więc kupiłam tylko bodziaka ![]()
to ubezpieczenie i wysyłka drożej niż Bodziak😂
Jezu najgorzej jak tak wychodzi, ja wtedy już nie kupuję ![]()
A to się opłacało z przesyłką?
Ja ostatnio szukam kompletów z next i wchodzę na każdy profil i patrzę czy ma więcej na sprzedaż bo z opłatami wychodzi podwójny koszt ubranek ![]()
Też tak robię, nie ma co zamawiać na siłę.
Dokładnie u nas tak było 68 6 miesięcy 74 7 miesięcy i tak w górę , a córka ma 5 miesięcy i już 74 wydaje mi się duża , czy to się wyrówna ?
@Mama.kacperka szczerze sama bym chciała wiedzieć czy sie wyrowna bo moj dopiero będzie mial 4 miesiace a nosi 68/74 i duzo wiekszy i cięższy
ale czesto mówią ze każde kolejne to wieksze i cięższe
ogólnie widzisz jakies roznice miedzy dziećmi? rozwojowe? charakter itp?
Haha genialny bodziak! ![]()
![]()
Mój młodszy na pewno jest głośniejszy
wyraźniej komunikuje swoje potrzeby. Starszy to pół dnia na macie spędzał, a młodszy 3/4 na rękach.
@daga1271 to masz podobnie bo ostatnio mialam az ochote kupic stopery😀
mial aktualizacje oprogramowania i doszly nowe cudowne umiejętności w postaci krzyków jakby mu sia tragedią działa a na pytanie “co sie dzieje” wybuchal smiechem:grinning:![]()
napewno glos ma bardziej donosny niz starszy
jeszcze zauwazylam faze na plucie… nie myślałam że tak szybko sie pojawi
Mnie strasznie bawi jak młody krzyczy, ale nie jakby mu się coś działo, tylko widać że mu się podoba jego głos
tak, plucie i robienie bąbelków ze śliny to 100% słodyczy u takiego maluszka. Twój bobas widocznie próbuje starszych dogonić.
Wyrówna się mój strasznie szybko rósł wg mnie bo cho chwilę zmieniana rozmiary ubranek a teraz na jakiś czasu przystopował przy 74. Teraz po mału przechodzę na 80 a teraz będzie roczek kończył
@Mamuska357
wiesz to zalezy od dziecka
moj starszy ma 2.5 roku a wysokosciowo dalej do przodu i szczuply
nosi 98 i 104 zalezy ktora czesc ubioru
Tak wiem ale zazwyczaj jakoś to się potem normuje. Moja siostra ma synka i on ma 1,5roku i nosi rozmiar 74 a mój ma rok i też taki nosi jeszcze a tu dziewczyny piszą że mają młodsze dzieci od mojego i też już mają ten rozmiar
No pewnie że tak , jak chcesz kupić taki Bodziak w fabryce bodziaków to 30 zł kosztuje a tak na vintedzie wyszło mnie 14 zł to nie ma tragedi przecież ![]()
@Mamusia22 tylko ten bodziak w fabryce bodziaków zapłaciłabym dużo drożej więc nawet jak przesyłka drożej od bodziaka to i tak dużo na plus wyszłam , jak bym zamówiła na sklepie i do tego przesyłkę to z 40 zł na sklepie bym wydała ![]()