Wszystko co powinnaś wiedzieć o dziecięcej... kupce

Kto nie ma dziecka, ten nie zrozumie, że czasem świat rodzica może się kręcić tylko wokół tematu dziecięcej kupki. Problemem jest, gdy jest za często lub za rzadko. Nie wspominając o tym, czy jej kolor nie wskazuje na jakąś chorobę czy jest efektem zjedzenia czegoś kolorowego na obiad.

Staram się zawsze obserwować kupkę córki.

Na samym początku sąbardzo częste

Dobrze wiedzieć. Ja juz mam trochę doświadczenie z dziecmi

u nas byly wiecznie problemy z tymi kupkami

Mała jak była mniejsza to miała taki okres ze jedna kupka na 10 dni zrobiła ale potem sie wyregulowało wszystko bo byłam strasznie wystraszona

mój synek ma zaparcia… teraz sie reguluje wszystko;) ale codziennie daje jabłuszko

Dopiero niedawno usłyszałam o smółce - muszę teraz dużo czytać bo jeszcze trochę i DOCZEKAM SIĘ TEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO SPOTKANIA.

u nas problem pojawił się w 3 miesiącu,musieliśmy nawet podać czopek (zalecenie lekarza) bo maluszek tak się męczył,na szczęście po miesiącu wszystko się unormowało

U nas kupki są co drugi dzień,

Trzeba obserwować kupki u dziecka.

jeszcze przed nami:)

U nas wczoraj korek się zrobił i korzystaliśmy z mikrowewki melilax i 5 minut i po sprawie Michasia meczyla się dwa dni. Mikrowlewka jest na bazie miodow

należy obserwować

Właśnie trzeba na bieżąco obserwować.

ja zwracam uwagę na kazda kupke

MY tez zwracamy uwage na kupki…

tak właśnie trzeba robić

Ostatnio coś często córka ma zaparcia. Nie wiem czemu.

synek ostatnio ma biegunki… chyba przez zabkowanie… ale zawsze zwraca, uwage na to jak wyglada kupka