Mąż zawsze ogląda na yb jakieś próby i opinie zanim kupi tel. Nie jestem wierna żadnemu modelowi, lubię nowości ale fakt że duże są teraz te tel i przez to niewygodne.
Ja od niedawna mam iPhone 11 i mógłby być mniejszy delikatnie bo w jednej ręce ciężko coś np napisać . Ale ogólniE wcale nie było ciężko się przerzucić z androida . Kilka rzeczy jest innych ale to nie duże zmiany . Od pierwszego dnia używania noe miałam problemu z przesiadka
Nelia ja to zanim kupię jakikolwiek sprzęt to dużo czytam, oglądam recenzje i szukam informacji i opinii. Z telefonami mam tak samo, zanim kupię to długo się do tego przygotowuję. Określam budżet i szukam najlepszych modeli. Także rozumiem Twojego męża ;D
mam to samo nim kupię telefon to przeglądam tyle stron , opiniii , że pod koniec mam już tego wszystkiego dosyć i nic mi się szukać nie chce. W sklepie też oglądam telefon ,sprawdzam aparat
Ja mam samsunga i w sumie nim kupiłam to też na forum zakładałam tu wątek o pomoc w doborze takiego z dobrym aparatem i by trzymał dobrze baterię
Dziewczyny a orietnujecie się w jakim wieku teraz dzieciom kupuje się telefony? nie pytam o wyjątki tylko o normalne realia
syn mojej siostry ma 10 lat i nadal nie ma telefonu, ma smartwatch do kontaktu z rodzicami. jednak jego rówieśnicy telefon mają :/
Sąsiadki 9 latek ma a innych dzieci nie śledziłam ale w zeszła gwiazdkę chrześnica męża 9 lat też zbierała na komórkę
teraz to małe dzieci chodzą z telefonami