Wybór wózka 3w1

Hej mamusie jaki wózek polecacie 3 w 1 opłaca się ?

2 polubienia

Miałam junama i się sprawdził , długa gondola , naprawdę wykorzystaliśmy go na maxa

3 polubienia

Ja mam anex e type Noir , ale w wersji 2w 1 bo fotelik mam cybex , jestem bardzo zadowolona

To trochę stary temat ale można go odnowić :smiley:

Ja wolałam fotelik kupić osobno i dobrać go do samochodu. Wózek 2w1 super, my mamy Cybex Balios s, i jestem bardzo zadowolona zarówno z gondoli, jak i ze spacerowki

Ja mam mast X5 gondola duża i mimo że młoda nie jest z tych małych to jeszcze super się mieści (aktualnie jesteśmy w rozmiarze 74) myślę że na spokojnie do tych 6/7 miesięcy będzie, spacerówka z tego co nam powiedział pan i widzieliśmy to jest długa, do tego mamy fotelik maxi Cosi i adaptery :slight_smile:

Znaczy ja też dobrałam osobno fotelik ale w tym samym sklepie , adaptery i super wyszło . Mi się sprawdził jako fotelik avionaut pixel był mega lekki

1 polubienie

Ja mam avionaut Cosmo, też nam się całkiem dobrze sprawdza

Ja mam Coletto Axiss, cena była całkiem dobra, gondola bardzo fajna, teraz mamy spacerówkę i jedynie chcę wymienić wkładkę, bo w wózku jest czarna, taka śliska, przez co córka czasami się przesuwa :rofl:

Ja myślę nad cybex Priam ma ktoś i poleca ?

1 polubienie

A widziałyście te nowe wózki ze współpraca z konges slojd … przepiękne!

Ja chciałam e-priam ale zniechęciła mnie jedna rzecz a mianowicie składanie i to ile ten wózek zajmuje miejsca, to jest jeden minus a drugi to waga może zwykły jeszcze nie waży nie wiadomo ile ale e priam już swoje ma. Poza tym to był praktycznie wózek idealny. W tym moim był lepszy kosz składanie i cena oczywiście

Widziałam jakaś rolkę z tym wózkiem na insta… Cudowne te cytrynki, ale z tego co ta dziewczyna mówiła to mega ciężki do zdobycia.
My korzystamy ze starego, sprawdzonego Bebetto Nico Plus 2w1 jeszcze po starszej córce, daje rade i plus za dużą gondolę :wink:

Ja mam łupinę z cybexa, a wózek miałam z lionelo po starszej córce, jednak pod koniec użytkowania zauważylam, że coś się zaczyna z nim psuć, zareklamowalam i dali mi równowartość wózka w pieniądzach, jednak nie zgodziłam się na to, bo ten wózek kupiłam w promocji wtedy za 700 zł a nowy jakbym chciała sobie kupić to musiałabym wydać dwa razy tyle zapłacić, wyszli mi na przeciw i chyba musiałam 200 zł dopłacić do nowego wózka i mam praktycznie nówkę sztukę Lionelo mika ten model.
Chociaż nie powiem że nie podobają mi się te wózki cybexa czy innych popularnych marek, jednak ja matka polka nie chciałam wydawać nie wiadomo jakich pieniędzy i poszłam najtańsza opcje i powiem Wam, że miałam wiele zapytań co to za wózek bo świetnie się prezentuje.

Cybex ma na prawdę piękne modele, ale przeginają trochę z ceną. Ja będę teraz kupować podwójny z Valco snap Duo. Chciałam cybexa podwójny, ale kosztuje 5 tysięcy a koleżanka ma i mówi że jest strasznie niewygodny, ciężko nim na krawężnik wjechać. A wydawałoby się że podwójny będzie miał lepsze amortyzatory niż pojedynczy

1 polubienie

Tak ja kupiłam 3w1 i jestem zadowolona na każdy etap mam na zmiane . Z nosidełka w gondolę a potem przerzucam na spacerówkę i nie muszę szukać po sklepach .

1 polubienie

Ja też taki kupiłam i jestem zadowolona :wink: Najlepsze rozwiązanie

1 polubienie

U nas przy pierwszym synu była największa ftopa :wink: kupiliśmy wózek 3 w 1 a syn wyrósł z gondoli po 3 miesiącach. Kupiliśmy niestety taką krótszą gondolę , nie znaliśmy się wtedy na tym :wink: więc dokupiliśmy większy wózek (gondole). A spacerówka została z poprzedniego wózka. Jeżeli chodzi o te tzw. nosidełko to zawsze jedziemy do sklepu stacjonarnego i prosimy aby dobrano nam idealnie pod samochód (mamy dwa różne , więc wybieramy tak żeby pasował do obu).

1 polubienie

Też mi się wydaje, że jednak ta łupina powinna być lepszej jakości i dostosowana do auta. Zawsze dzięki adapterom możemy dopasować do ramy wózka , nie ma z tym problemu.