Wycieczka z dzieckiem

Dziewczyny gdzie najdalej byłyście ze swoimi 2 miesięcznymi bobasami ?

rodze we wrześniu a w listopadzie chciałabym zabrać rodzinkę na upragniony urlop za ggranice , ale czy to nie za szybko ?

Turcja koleżanka była z takim maluszkiem i bardzo jej się podobało sama się tam wybieram ale córka troszkę starsza 

kochana musisz zobaczyć jak Ty i maluszek będziecie się czuć po tych 2 miesiącach po porodzie :) Ja co prawda nigdy z takim małym dzieckiem nie podróżowałam jakoś dalej bo chciałam zapewnić dziecku z tym pierwszych 3 miesiącach spokój i odpoczynek, nauczyć pewnych nawyków. Ale znam ludzi co podróżowali z dzieckiem już po miesiącu po porodzie ;)

No no niezle wyzwanie, a taki lot jest bezpieczny dla takiego noworodka?

Zalezy pewnie wszystko od porodu i powrotu do formy ;) 

No i malenstwa sprawy kolkowe itp;)

Oj ja pewnie bym się nie zdecydowała, dla mnie to takie maleństwo było jak miało dwa miesiące. A poza tym to wszystko też zależy jak się bedziecie czuć w nowym okolicznościach. 

Moja koleżanka ze szkoły rodzenia wybrała się ze swoimi bliźniakami które miały 2 miesiące na Chorwację autem. Mówiła że to były jej najlepsze wakacje. 

Ja osobiście bym się nie odważyła. Dla mnie to za szybko dla takiego maluszka. Podziwiam tych odważnych. 

2 miesięczne dziecko przede wszystkim nie powinno być tak długo w samochodzie tyle godzin nie popieram. Samolot z lotem 2-3 h jak najbardziej

Madzia dla mnie to awykonalne;p ja jadę godzinę i już nie mogę znaleźć miejsca, ani ja ani  dziecko:p

ja planuje jeszcze chwilę poczekać aż córka urośnie i wybierzemy sie do Grecji