Zapraszamy do udziału w konkursie! Do wygrania jeden z trzech podwójnych laktatorów muszlowych premium Smart Sense Canpol babies! Odpowiedzcie w komentarzu pod postem konkursowym (tylko na FACEBOOKU!) na pytanie: “W jakich sytuacjach przydałby Ci się laktator SmartSense?”. Trzy autorki najciekawszych odpowiedzi nagrodzimy laktatorami. Konkurs trwa do 18 stycznia do północy.
Regulamin konkursu: https://canpolbabies.com/regulamin-konkursu-moje-plany-z-laktatorem-smartsense-canpol-babies
Link do postu konkursowego: Canpol babies. Udany początek macierzyństwa
Super konkurs , mi sie udalo dostac do testow jako wyroznienie a drugi juz dokupilam , bo jak mowilam ten laktator to ferrari wsrod innych . Wiec udzialu nie biore , dam szanse innym na poznanie tego cuda ![]()
Wiec dziewczyny probujcie , bo naprawde warto !
Super konkurs
Nie można przejść obojetnie.
Super konkurs! Wyczuwam masę zgłoszen, ale nie ma się co dziwić!
ja odpuszczam bo dzięki forum udało mi się go dostać, ale mocno trzymam kciuki za nasze forumowe dziołchy!![]()
Ja tez odpuszczam bo tez udalo sie go dostac do testow
napewno przyda sie innej mamusi
a moze ktos wygra z forum kto jeszcze niemial okazji go uzywac ![]()
Świetny laktator
ja też odpuszczam bo już nie potrzebuję ![]()
Konkursik idealny dla przyszłych mam ![]()
Ho ho ho
przyjemy konkurs
ale bym zrobiła oczy jakb któraś mama stad wygrała ![]()
Super, że nasz laktator tak się sprawdza!
![]()
Zdecydowanie idealny!
![]()
Troszke poslodze , ale juz mowilam to i powtarzam kazdemu jak mantre , nie mialam nigdy lepszego i ten moj uwielbiam ![]()
Idealny konkurs dla przyszlych mam ![]()
Moge sie tylko podpiac pod @asiam1 bo laktator jest meeeeega:heart_eyes: odczarowal moje wyobraznie o odciagniu mleka i uratowal laktacje. Kazdej przyszlej mamie bede go polecac ![]()
Moja przyjaciolka sie ze mnie smieje i coagle pyta “jak mozna sie tak jarac laktatorem” ona nie ma dzieci i nie rozumie
mowie jej , ze jak bedzie miala to zrozumie , chociaz mowi , ze raczej nie , bo juz ma 2 adopcyjną , ale ciagle jej mowie , ze nic nie wiadomo i moze wtedy zrozumie jak mozna sie “jarac” ![]()
Fajnie, że taki konkurs jest organizowany
szkoda tylko, że miesiąc wcześniej zakupiłam. Jestem bardzo zadowolona ![]()
Świetna możliwość zdobycia wspaniałego sprzętu!
Mi się już udało zdobyć go do testów i jestem przeszczęśliwa ![]()
także inna mama której uda się go wygrać na pewno będzie równie zadowolona ![]()
Trzymam kciuki! ![]()
![]()
Bierzcie udział dziewczyny jest o co grać ![]()
![]()
![]()
Super konkurs , dziewczyny które nie wygrały bierzcie udział ![]()
![]()
![]()
Cudowna nagroda , ja nie mam weny na ciekawe zgłoszenie , więc niestety i tak szans by nie było. Może innym razem ![]()
Świetny konkurs, wyjątkowa nagroda do wygrania ![]()
Wzięłam udział! 🩵 Może SmartSense będzie moim superbohaterem, bo express care coś zaczyna “narzekać” ![]()