Wygraj laktator muszlowy SmartSense!

Zapraszamy do udziału w konkursie! Do wygrania jeden z trzech podwójnych laktatorów muszlowych premium Smart Sense Canpol babies! Odpowiedzcie w komentarzu pod postem konkursowym (tylko na FACEBOOKU!) na pytanie: “W jakich sytuacjach przydałby Ci się laktator SmartSense?”. Trzy autorki najciekawszych odpowiedzi nagrodzimy laktatorami. Konkurs trwa do 18 stycznia do północy.
Regulamin konkursu: https://canpolbabies.com/regulamin-konkursu-moje-plany-z-laktatorem-smartsense-canpol-babies
Link do postu konkursowego: Canpol babies. Udany początek macierzyństwa

6 polubień

Super konkurs , mi sie udalo dostac do testow jako wyroznienie a drugi juz dokupilam , bo jak mowilam ten laktator to ferrari wsrod innych . Wiec udzialu nie biore , dam szanse innym na poznanie tego cuda :smiling_face_with_three_hearts:
Wiec dziewczyny probujcie , bo naprawde warto !

1 polubienie

Super konkurs :blue_heart: Nie można przejść obojetnie.

Super konkurs! Wyczuwam masę zgłoszen, ale nie ma się co dziwić! :grinning: ja odpuszczam bo dzięki forum udało mi się go dostać, ale mocno trzymam kciuki za nasze forumowe dziołchy!:heart:

3 polubienia

Ja tez odpuszczam bo tez udalo sie go dostac do testow :slight_smile: napewno przyda sie innej mamusi :slight_smile: a moze ktos wygra z forum kto jeszcze niemial okazji go uzywac :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Świetny laktator :star_struck: ja też odpuszczam bo już nie potrzebuję :wink:

1 polubienie

Konkursik idealny dla przyszłych mam :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ho ho ho :slight_smile: przyjemy konkurs :wink: ale bym zrobiła oczy jakb któraś mama stad wygrała :smiley:

Super, że nasz laktator tak się sprawdza! :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Zdecydowanie idealny! :heart_eyes: :heart:

Troszke poslodze , ale juz mowilam to i powtarzam kazdemu jak mantre , nie mialam nigdy lepszego i ten moj uwielbiam :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Idealny konkurs dla przyszlych mam :slight_smile:
Moge sie tylko podpiac pod @asiam1 bo laktator jest meeeeega​:heart_eyes: odczarowal moje wyobraznie o odciagniu mleka i uratowal laktacje. Kazdej przyszlej mamie bede go polecac :blush:

Moja przyjaciolka sie ze mnie smieje i coagle pyta “jak mozna sie tak jarac laktatorem” ona nie ma dzieci i nie rozumie :rofl: mowie jej , ze jak bedzie miala to zrozumie , chociaz mowi , ze raczej nie , bo juz ma 2 adopcyjną , ale ciagle jej mowie , ze nic nie wiadomo i moze wtedy zrozumie jak mozna sie “jarac” :see_no_evil:

1 polubienie

Fajnie, że taki konkurs jest organizowany :slight_smile: szkoda tylko, że miesiąc wcześniej zakupiłam. Jestem bardzo zadowolona :slight_smile:

Świetna możliwość zdobycia wspaniałego sprzętu! :smiling_face_with_three_hearts: Mi się już udało zdobyć go do testów i jestem przeszczęśliwa :heart_eyes:
także inna mama której uda się go wygrać na pewno będzie równie zadowolona :star_struck:
Trzymam kciuki! :muscle:t2::smiley:

Bierzcie udział dziewczyny jest o co grać :grin::grin::blush:

Super konkurs , dziewczyny które nie wygrały bierzcie udział :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Cudowna nagroda , ja nie mam weny na ciekawe zgłoszenie , więc niestety i tak szans by nie było. Może innym razem :slight_smile:

1 polubienie

Świetny konkurs, wyjątkowa nagroda do wygrania :heart:

Wzięłam udział! 🩵 Może SmartSense będzie moim superbohaterem, bo express care coś zaczyna “narzekać” :sweat_smile:

2 polubienia