Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

No kurczę kusi , ale ta cena faktycznie dużo :see_no_evil: można jeszcze 8% rabatu dostać

@Efektdomi też właśnie widziałam to , miałam nawet zamówić ale nie podobają mi się pajacyki . :rofl: Też skusił mnie ten płyn ale jednak nie kupię . Gdyby mieli większy wybór to może :slightly_smiling_face:
@Mamilove ja już dawno ten rabat wykorzystałam dwa razy robiłam w tym sklepie zamówienie . :rofl:

1 polubienie

Talerzyków już kilka mam ale bidony by bylo super w przyszłości przetestować :blush: super zestaw :smiling_face::smiling_face:

A ja niedawno robiłam zamówienie i nie skorzystałam z niego :see_no_evil::see_no_evil: nawet nie wiedziałam , że jest :see_no_evil:

3 polubienia

Też mi się wydaje, że te pajacyki troszkŵ drogie :blush:

Extra konkurs :heart: udział wzięty :heart: marzy mi się Kaczka Monika :duck::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Mi właśnie tak samo :slight_smile:

1 polubienie

Tyle do wygrania to może wam się uda wygrać :slight_smile:

A ktoś z was widział tego robo słonia na żywo

Nie w sumie najmniej chyba mnie on nawet interesuje :smiley: Ale no ciekawe jak wygląda

Też wezmę udzial :slight_smile:
Ze 2 lata temu wygralam u nich pistolet na banki mydlane dla.syna. Przetrwal mega dlugo! A synek nim rzucal itd.

1 polubienie

Fajny ten konkurs ale tam chyba wygrywają ci co mają jakoś rozwinięte profile :smiling_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ostatnio trochę tych konkursów jest :grin: musze nadrobić i wziąć udział.

1 polubienie

A nawet nie wiem, pierwszy raz u nich biorę udział

A ja coś ostatnio właśnie mało widzę :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smile:

Ja wczoraj wygrałam personalizowany worek do żlobka lub przedszkola i reczniczek do tego :smiling_face_with_three_hearts: u kimi-styl :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Ooo super to na pewno się przyda :smiling_face::smiling_face:

1 polubienie

Będzie mieć na zaś :smiley: lubie takie personalizowane rzeczy :smiley:

Weź się nazbierało tych konkursów na Ig …. Co okazja to konkurs